ZBOG MORBIDNOG RASISTIČKOG ISPADA DOBIO IZVANREDNI OTKAZ: / Usred TV prijenosa uspoređivao Lukakua s majmunom

Srećom odmah dobio suspenziju te će vjerojatno biti trajno odstranjen.

16.9.2019.
13:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Po drugi put u nekoliko dana belgijski nogometaš Romelu Lukaku doživio je strašnu neugodnost. Otkako je došao u Italiju neprekidno je na udaru rasista, a ovaj put ga je verbalno zlostavljao nogometni stručnjak Luciano Passarini i to na nacionalnoj televiziji koju prate milijuni ljudi.

Prije dva tjedna navijači Cagliarija su ispuštali majmunske krike na utakmici protiv Intera kada je Lukaku zabio, a onda su ih još, pazite sada, navijači Intera opravdavali uz opasku kako je to kultura navijanja u Italiji i da se time samo želi poremetiti koncentracija kod igrača.

Ovaj put sličnu je stvar napravio spomenuti stručnjak na televiziji. "Ne vidim u Italiji puno igrača kao što je Lukaku. Jedini način da zaustavite tog tipa jest da mu bacite banane", rekao je to Passarini i srećom odmah dobio suspenziju te će vjerojatno biti trajno odstranjen.

Zanimljivo je sada reći kako se incident s Passarinijem dogodio u nedjelju, dakle prošao je samo jedan dan i čovjek je sankcioniran zbog zlostavljanja, a recimo navijači Cagliarija već dva tjedna čekaju kaznu Serie A za ono majmunsko hukanje i kako se čini vjerojatno je neće niti dobiti.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali