ZBOG MORBIDNOG RASISTIČKOG ISPADA DOBIO IZVANREDNI OTKAZ: / Usred TV prijenosa uspoređivao Lukakua s majmunom

Image

Srećom odmah dobio suspenziju te će vjerojatno biti trajno odstranjen.

16.9.2019.
13:20
VOYO logo

Po drugi put u nekoliko dana belgijski nogometaš Romelu Lukaku doživio je strašnu neugodnost. Otkako je došao u Italiju neprekidno je na udaru rasista, a ovaj put ga je verbalno zlostavljao nogometni stručnjak Luciano Passarini i to na nacionalnoj televiziji koju prate milijuni ljudi.

Prije dva tjedna navijači Cagliarija su ispuštali majmunske krike na utakmici protiv Intera kada je Lukaku zabio, a onda su ih još, pazite sada, navijači Intera opravdavali uz opasku kako je to kultura navijanja u Italiji i da se time samo želi poremetiti koncentracija kod igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj put sličnu je stvar napravio spomenuti stručnjak na televiziji. "Ne vidim u Italiji puno igrača kao što je Lukaku. Jedini način da zaustavite tog tipa jest da mu bacite banane", rekao je to Passarini i srećom odmah dobio suspenziju te će vjerojatno biti trajno odstranjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je sada reći kako se incident s Passarinijem dogodio u nedjelju, dakle prošao je samo jedan dan i čovjek je sankcioniran zbog zlostavljanja, a recimo navijači Cagliarija već dva tjedna čekaju kaznu Serie A za ono majmunsko hukanje i kako se čini vjerojatno je neće niti dobiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo