ZBOG MODRIĆA OČITALI BUKVICU ZIDANEU: / Ugledna španjolska Marca objasnila zašto je Modrić glavni igrač Reala

Image
Foto: Profimedia

Najtiražniji španjolski list posebno je nahvalio Modrića u izvještaju nakon utakmice

12.12.2019.
10:53
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometaš i nedavno najbolji igrač svijeta, Luka Modrić, sudjelovao je u 3:1 pobjedi nad Club Bruggeom i to prekrasnim pogotkom u posljednjim trenucima utakmice. Modrić je bio jedan od najboljih igrača u ekipi Zinedinea Zidanea, a to je prepoznala i ugledna španjolska Marca.

Najtiražniji španjolski list posebno je nahvalio Modrića u izvještaju nakon utakmice, a njegov doprinos prepoznali su i navijači koji su mu u anketi dali najveći broj glasova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Real Madrid's Brazilian forward Rodrygo (L) celebrates with Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric (C) and Real Madrid's Spanish defender Alvaro Odriozola after scoring the opener during the UEFA Champions League Group A football match between Club Brugge and Real Madrid CF at the Jan Breydel Stadium in Bruges on December 11, 2019., Image: 487597767, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: KENZO TRIBOUILLARD / AFP / Profimedia

"Modrić podsjetio Zidanea na svoju kvalitetu", stoji u naslovu Marcina teksta, a u dijelu u kojem opisuju Modrićevu igru navode sljedeće: "Modrić je još jednom bio os oko koje se vrti Realova igra. Na početku utakmice dobio je žuti karton, ali to ga nije omelo da do kraja izvede dva majstorska poteza: sjajno proigravanje za Odriozolu i završni udarac - gol koji je s 18 metara zabio na završetku utakmice".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo