ZBOG ČEGA SE ONDA BOBAN POBUNIO? / Sad svi tvrde da čovjek zbog kojeg je Hrvat otišao nije niti planirao doći

Image
Foto: Profimedia

Legendarni hrvatski nogometaš nedavno je dobio otkaz u Milanu

12.3.2020.
13:14
Profimedia
VOYO logo

Francuski dnevnik L'Equipe objavio je sredinom veljače kako je njemački stručnjak RalfRangnick (61) potpisao predugovor s Milanom te da će od iduće sezone voditi Rossonere.

Francuzi su objavili i kako će Rangnick imati potpunu kontrolu nad Milanom, od kupovine i prodaje igrača, do treniranja momčadi. To je značilo da će ZvonimirBoban, PaoloMaldini, ali i sadašnji trener Stefano Pioli postati bivši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boban je nakon toga u intervjuu sasuo paljbu po izvršnom direktoru Milana IvanuGazidisu te ga je optužio da radi njemu i Maldiniju iza leđa.

Taj ga je intervju na koncu koštao posla. Sada se pak pojavljuju drugačije priče koje bacaju sjenu na cijelu ovu situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Leipzig's German headcoach Ralf Rangnick attends the German Cup (DFB Pokal) Final football match RB Leipzig v FC Bayern Munich at the Olympic Stadium in Berlin on May 25, 2019., Image: 437009089, License: Rights-managed, Restrictions: DFB REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND QUASI-VIDEO., Model Release: no, Credit line: Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

Njemački Sky objavio je u srijedu da je Rangnick odbio Milan, a njegov menadžer MarcKosicke poručio je da sportski direktor Leipziga ne planira preseljenje na san Siro.

"Gazidis i Rangnick poznaju se godinama i često razgovaraju, ali ne postoje planovi da rade zajedno", rekao je Kosicke za Bild.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boban je, inače, za Gazzetu izjavio da je klub još u prosincu sve dogovorio s Nijemcem .

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo