ZAVRŠIO S NOGOMETOM, A DA TO NITKO NE ZNA? / Anonimni novinar HRT-a tvrdi da je karijera legendarnog Vatrenog gotova

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Nakon SP-a imao je dosta problema s ozljedama aduktora, prepona i zadnje lože, ali opravio se i opet je spreman

14.10.2020.
12:46
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Ugledni francuski sportski dnevnik L'Equipe, prisjetio se velike karijere jednog od najboljih igrača hrvatske nogometne reprezentacije na Mundijalu 2018. godine u Rusiji. Vratar Danijel Subašić bio je jedan od heroja Vatrenih, a istovremeno, tih je godina, bio i jedan od najboljih vratar u francuskom prvenstvu.

Međutim, Subašić je bez kluba još otkako je prošlog ljeta napustio Monaco, a još nije našao novi posao, on i dalje vrijedno trenira u Zadru i ne razmišlja o povlačenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rad i disciplina njegov su moto. Nije netko koga je lagano pokolebati. Nijednom mi nije rekao da je odustao od traženja kluba... Zasmetalo mu je što je onako otišao iz Monaca, ali nije nikome zamjerio što ga Monaco više nije htio. Planirao je tamo završiti karijeru, bio je spreman biti čak i rezerva", rekao je to Francuzima Subašićev prijatelj i bivši suigrač Axel Maraval.

Image
Image

11.07.2018: ENGLAND VS CROATIA - Danijel SUBASIC of Croatia celebrates during match between England and Croatia, valid for the semi-finals of the 2018 World Cup held at the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia. (Photo: Rodolfo Buhrer/La Imagem/Fotoarena/Sipa USA),Image: 377636431, License: Rights-managed, Restrictions: *** Brazil Out ***, Model Release: no

Završio je karijeru?

Subašić je nakon SP-a imao dosta problema s ozljedama aduktora, prepona i zadnje lože, ali opravio se i opet je spreman, no, pojedinci tvrde kako je njegova karijera zapravo gotova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegova karijera je gotova, nisam jedini koji to kaže i misli u Hrvatskoj. Jako dugo je igrao i unatoč svemu, svi ga u Hrvatskoj smatraju herojem", rekao je to L'Equipeu jedan novinar HRT-a koji je zamolio da ostane anoniman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo