ZASTRAŠUJUĆI PRIZORI: / Sudac prekinuo utakmicu pa jedva izvukao živu glavu

Image
Foto: Screenshot

Južna Amerika poznata je po najbrutalnijim incidentima na nogometnim terenima.

6.12.2016.
19:40
Screenshot
VOYO logo

Nerijetko oni završe i tragično. Upravo je, na sreću tragedija izbjegnuta tijekom utakmice četvrte argentinske lige između Sarmienta i Sansinene.

Tamo je, naime, glavni sudac utakmice Claudio Elichiri zbog odluke da ne svira penal za domaću momčad, da bi u sljedećem napadu gosti zabili, jedva izvukao živu glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protestirali su igrači Sarmienta te su ga žestoko vrijeđali i napali , a on je na to dijelio crvene kartone. S obzirom da ih je podijelio više od četiri morao je prekinuti susret i dodijeliti gostima tri boda.

U incident se umiješala i policija, a i navijači su počeli ulaziti u teren. Nakon udarca jednog navijača nastao je kaos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokazao sam im crvene kartone jer su me vrijeđali i nasrtali na mene. Kad sam dobio udarac s leđa nastao je kaos. Baš su me pretukli. Pola lica ne mogu pomjeriti", izjavio je sudac Elichiri, prenosi Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaći igrači pokušali su ga zajedno s policijom zaštiti, ali nisu uspjeli. Kada je završio na zemlji navijači su ga izudarali nogama i rukama te je zadobio ozbiljne povrede glave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik lokalne lige izjavio je pak kako je sama činjenica da je ostao živ je asmo po sebi pravo čudo.

ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo