PRIČA OKO OLMA I UNITEDA ODJEKNULA OTOKOM: / Evo zašto se Španjolac se odlično uklapa u Solskjaerove planove i savjet koji mu je dao Rooney

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Dinamo veznjaka našao se na meti brojnih europskih klubova

2.7.2019.
13:49
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Engleski velikan Manchester United ozbiljno je zagrizao za Dinamova veznjaka DanijaOlma. Vijest je to koju su plasirale Sportske novosti, a uskoro je stigla do španjolskih i engleskih medija. Olmo je skrenuo pozornost na sebe igrama na nedavno završenom Euru do 21 godine gdje je oduševio navijače i medije. Zabio je trI gola te je bio četvrti strijelac prvenstva.

Image
TRANSFER MLADOG DINAMOVOG ASA: /

Dani Olmo za vrtoglavi iznos seli u Englesku, u jedan od najslavnijih klubova u svijetu?

Na društvenim mrežama mnoštvo je reakcija na priči oko Uniteda. Na Twitteru se oglasio i Marcin dopisnik ChrisWinterburn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zablistao u Hrvatskoj

"Nisam imao nikakve indikacije da je United zainteresiran za Olma. Međutim on je fenomenalan igrač. Prošao je Barceloninu školu te je donio hrabru odluku i preselio u Hrvatsku gdje je zablistao. Osobno ga vidim kao mladog Perišića", smatra Winterburn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolazak Olma u United savršeno bi se uklopio u planove OleGunnaraSolskjaera i savjet koji je Norvežaninu dao WayneRooney.

"Ole mora izgraditi momčad. Pritom ne mislim na dovođenje jednog ili dvojice igrača od 100 milijuna funti. Po meni, trebao bi dovesti pet ili šest igrača koji imaju potencijal postati vrhunski. Na njih ne treba potrošiti 120 ili 130 milijuna funti, nego 30-40 i onda treba raditi na njihovu razvoju. Tako izgrađena momčad dugo bi potrajala", poručio je nedavno engleski napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možete dovesti Ronalda, Ramosa, Messija ili Balea umjesto njih, to će koštati 300-350 milijuna funti i što bi time dobili? Možda dvije godine od Ronalda, nekoliko od Ramosa i onda si se oprostio od ogromno uloženog novca", kazao je Rooney za BBC Radio 5.

United je u ovom prijelaznom roku doveo dvojicu 21-godišnjaka - Daniela Jamesa i Aarona Wan- Bissaku. Olmo je također njihova generacija, dok se još jedna njihova meta uklapa u ovaj obrazac. To je 24-godišnji Portugalac Bruno Fernandes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo