Zašto Nikoli Kaliniću ne daju igrati?

Hrvatski reprezentativac i napadač Blackburna, Nikola Kalinić u posljednje tri utakmice nije dobio niti sekunde na terenu, a u posljednjem dvoboju čak nije bio niti na klupi.

6.4.2011.
14:51
VOYO logo

Nikola Kalinić neobjašnjivo je nestao iz prve momčadi Blackburna. Hrvatski reprezentativac dijeli prvo mjesto na ljestvici klupskih strijelaca sa Senegalcem Dioufom (6 golova), no Kale je zabio najviše u Premiershipu (5) i to u puno manje nastupa od Senegalca.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=pFutgwSqZxFClzQ8Kalinić je krajem 2. mjeseca zabio Aston Villi i nakon toga nestao iz prve momčadi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomislav Erceg, Kalinićev agent, najavio je kako bi na ljeto mogli potražiti drugi klub ukoliko se situacija ne promjeni. Nije mu jasno kako je Nikola mogao igrati za jaku reprezentaciju Hrvatske, dok pak u slabijem klubu ne igra ni minute.

http://www.youtube.com/embed/vago1c0rQT8 U veljači je zabio i dva gola za Vatrene u dvoboju s Češkom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjih dva mjeseca Kalinić se triput upisao u strijelce. Dva gola dao je za Hrvatsku u dvoboju s Češkom, te jednom za Blackburn u porazu kod Aston Ville. Koliko je igrao, još je i dobro zabio...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo