ZAŠTO JE REBIĆ OVE SEZONE TAKO LOŠ: / Boban otkrio s kakvim se problemima Vatreni suočava: 'Zbog toga on pati'

Image
Foto: Profimedia

Rebić je ove sezone nastupio samo sedam puta u Serie A, a odigrao je tek 177 minuta

17.12.2019.
13:42
Profimedia
VOYO logo

Trebala je to biti renesansna godina za nekadašnjeg prvaka Europe i dugogodišnjeg osvajača Serie A, AC Milan, ali na koncu je sve pošlo po zlu. Revoluciju su trebali provesti Zvonimir Boban i Paolo Maldini, ali to baš nije tako jednostavno i upozorili su kako se povratak na stare staze ne može dogoditi preko noći.

Dio te prekrasne priče trebao je biti i hrvatski reprezentativac Ante Rebić, ali on je u još većim problemima nego njegov klub. Naime, Rebić je ove sezone nastupio samo sedam puta u Serie A, a odigrao je tek 177 minuta. U dresu Milana još nije zabio, a upisao je samo jednu asistenciju i to u Kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

November 3, 2019, Milan, United Kingdom: Ante Rebic of AC Milan pictured on the bench during the Serie A match at Giuseppe Meazza, Milan. Picture date: 3rd November 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage, Image: 481025858, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Jonathan Moscrop / Zuma Press / Profimedia

Kritično stanje

Dakle, Rebićevo stanje je kritično, baš kao i Milanovo. Milan se danas pokušava konsolidirati i ugurati u gornji dom ljestvice, a Rebić svim silama doći u prvu momčad.

Pa u čemu je na koncu problem? O tome je progovorio i Zvonimir Boban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rebić je iznimno brz, a za to mu treba prostora. Talijanski nogomet je drukčiji od njemačkog. Protiv Napolija mu je išlo dobro, ali se odmah ozlijedio. Trenira odlično i sve radi kako bi uvjerio trenera da više igra. Serie A je teška, mnogi igraju 3-5-2 i on pati ako ima malo prostora", otkrio je Boban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo