NESTVARAN IGRAČ / Zašto je Juventus platio srpskog napadača 80 milijuna eura? Pogledajte što je izveo u 88. minuti utakmice i bit će vam jasno

Image

Iz ove akcije sasvim je jasno zašto je Juventus iskrcao tih 80-ak milijuna eura za Vlahovića

11.2.2022.
8:54
VOYO logo

Nogometaši Juventusa izborili su posljednje mjesto u polufinalu Kupa Italije svladavši pred svojim navijačima Sassuolo s 2-1 (1-1).

Paulo Dybala je već u trećoj minuti doveo Juventus u vodstvo, da bi u 24. minuti Hamed Traore pogodio za 1-1. Do pobjedničkog pogotka je torinska momčad došla tek u 88. minuti i to na senzacionalan način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Napadač Juventusa, Srbin, Dušan Vlahović, odlučio je krenuti u solo-prodor po lijevoj strani, nakon što je primio sjajnu dugu loptu u for. Otresao se čuvara i počeo gotovo uz gol-aut liniju juriti prema golu, tamo se ispred njega našao, osim vratara i branič Sassuola Ruan, Vlahović je odlučio šutirati iz dosta nepovoljne pozicije, a lopta je okrznula Ruana i promijenila smjer te je ušla u gol. No, gol je na kraju upisan kao autogol Ruana, ali iz ove akcije sasvim je jasno zašto je Juventus iskrcao tih 80-ak milijuna eura za Vlahovića.

Senzacionalnu akciju i gol pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo