ZAŠTO JE DINAMO PRODUŽIO S OTPISANIM GAVRANOVIĆEM? / Htjeli su dovesti hit-igrača Prve HNL, ali bio im je preskup

Glavno je pitanje zašto je Dinamo produžio ugovor igraču na kojeg ne računa već mjesecima?

22.7.2020.
15:34
Luka Stanzl/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prvi konkretan potez novog trenera Dinama, Zorana Mamića, čak je pomalo i iznenađujuć. Naime, trener i sportski direktor Dinama odlučio je produžiti ugovor s odavno otpisanim napadačem Marijom Gavranovićem.

Gavranović već neko vrijeme nije u Zagrebu, Dinamo je odlučio da na njega ne računa u posljednjim utakmicama i ovaj je otišao za Švicarsku. Međutim, Mamić sada 30-godišnjeg napadača vraća s odmora i dogovara s njim novu suradnju do ljeta 2023. godine. Visina plaće za sada nije poznata, ali nagađa se da će biti puno manja nego ona iz prethodnog ugovora koja je iznosila otprilike 800 tisuća eura godišnje.

Glavno je pitanje zašto je Dinamo produžio ugovor igraču na kojeg ne računa već mjesecima? Sportske novosti tvrde da je Švicarac bio u nekim planovima Dinama za sljedeću sezonu, ali da se od toga nakratko odustalo. Planirali su, navodno, dovesti napadača Rijeke i hit-igrača Prve HNL, Antonija Čolaka, ali Rijeka je izvijesila preveliku cijenu, čak tri milijuna eura i Dinamo se morao povući. Zbog toga je, tvrdi SN, Dinamo odlučio okrenuti se Gavranoviću i produžiti mu ugovor.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali