PRIČA JE MALO DRUGAČIJA / Zašto je Cristiano Ronaldo zaista prešao u Manchester United? Pravu istinu otkrio je trener Juventusa

Image

Trener Juventusa, Max Allegri, otkrio je stvaran razlog Ronaldova odlaska

10.9.2021.
18:29
VOYO logo

Portugalac Cristiano Ronaldo pred drugim je debijem u dresu Manchester Uniteda. Crveni vragovi u subotu od 16 sati igraju s Newcastleom na Old Traffordu te se očekuje da bi jedan od najboljih nogometaša u povijesti trebao biti u sastavu Ole Gunnara Solskjaera. Prije utakmice za službenu klupsku stranicu poručio je kako se u klub vratio zbog trofeja.

"Nisam došao na odmor. Kada sam prošli put bio u Unitedu, osvajali smo trofeje, bilo je veoma dobro. Sada sam tu da to ponovimo. Sposoban sam za to, kao i ova momčad. Spreman sam za napad na nove trofeje. Tu sam da bih pobjeđivao. Imamo veliku šansu", poručio je i naglasio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljudi spominju moje godine, ali moraju znati da ja nisam kao drugi. Pokazujem to sve ovo vrijeme. Iz godine u godinu sam na vrhuncu. Uvjeren sam da će isto biti i sada i da ću se lako uklopiti s novim suigračima", kazao je Ronaldo.

Iz Ronaldovih izjava i cijele te "ronaldomanije" koja se ovih dana širi po Engleskoj pa i ostatku Europe, dalo bi se zaključiti da je Ronaldo silno želio nastaviti karijeru baš na Old Traffordu, odnosno, kako je to bio njegov plan cijelo vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
RONALDOMANIJA NA OTOKU /

Solskjaer odgovorio na pitanje koje zanima cijeli svijet - evo kad će debitirati Cristiano Ronaldo

Image
RONALDOMANIJA NA OTOKU /

Solskjaer odgovorio na pitanje koje zanima cijeli svijet - evo kad će debitirati Cristiano Ronaldo

Nije htio biti u Juventusu

Međutim, trener Juventusa, Max Allegri, otkrio je kako je stvaran razlog Ronaldova odlaska bio isključivo taj da on više nije htio igrati za Juventus.

"Ronaldo više nije želio igrati za Juventus pa se zato vratio u United", rekao je Allegri na posljednjoj konferenciji za medije i to poprilično nervozan jer još uvijek mora govoriti o Ronaldu, s kojim očito i nije baš u najboljim odnosima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova sezona ionako bi bila njegova posljednja za klub. Proveo je tu tri lijepe godine i mi mu želimo sve najbolje u budućnosti, a život ide dalje. Ne volim razmišljati što bi bilo kad bi bilo, treba biti praktičan. U Juventusu je trofeje uvijek osvajala momčad, nikad pojedinac", naglasio je Allegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo