ZAŠTO DINAMO ODJEDNOM IGRA TAKO LOŠE? / Legendarni napadač 'modrih' objasnio što se događa - 'To sigurno nije opravdanje'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Činjenica je, otkako je otišao Nenad Bjelica Dinamo ne izgleda dobro

30.6.2020.
8:23
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački je Dinamo proteklog vikenda osigurao matematički naslov prvaka i to nakon vrlo neuvjerljivog izdanja protiv Osijeka, u kojem je gostujuća momčad bila puno bolja.

Činjenica je, otkako je otišao Nenad Bjelica Dinamo ne izgleda dobro, zapravo baš suprotno izgleda vrlo loše i neuvjerljivo, a to je primijetio i bivši napadač Dinama, a danas trener i komentator, Igor Cvitanović, u emisiji "Stadion".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osijek je bio bliže tri boda nego Dinamo. Zasluženo je Osijek uzeo bod, a mogao je i više", rekao je Igor Cvitanović.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

04.04.2019., stadion u Kranjcevicevoj ulici, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 27. kolo, NK Rudes - NK Istra 1961. Trener Istre Igor Cvitanovic Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Zašto Dinamo igra loše?

Otkako je Igor Jovićević na klupi Dinamo u pet utakmica ima tek dvije pobjede, dva remija i jedan poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igra Dinama nije dobra, to sam komentirao i u prošloj emisiji Stadiona. Ni ne očekujem da će Dinamo sad pružati lijepe i prelijepe igre. Novi je trener, nove se stvari uhodavaju, puno mladih igrača dobiva priliku i najvažnije Dinamo je već osigurao naslov prvaka. To su sve preduvjeti da Dinamo možda malo ležernije ulazi u utakmice i da se na neki način priprema za nešto više i nešto dalje. Međutim, to sigurno nije opravdanje za ovako blijede utakmice", rekao je Cvitanović.

Cvitanović smatra kako je to možda plan Jovićevića, odnosno da tako tempira formu za novu sezonu i isprobava mlade igrače koje bi mogao koristiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Marin je dobio priliku, Oršić je više na klupi nego što igra, Petković i Kulenović dijele minutažu. To je sve proces Dinama nakon što je osvojio naslov prvaka. I da pruži priliku igračima koji su možda manje igrali i da vidi na što se može računati u budućnosti", smatra Cvitanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo