ŽARE I PALE U KLUBOVIMA, ALI POZIVA I DALJE NEMA: / Je li konačno došlo vrijeme da ih Čačić prestane ignorirati?!

Image
Foto: PIXSELL/AFP

Je li konačno došlo vrijeme da Ante Čačić u reprezentaciju pozove najboljeg igrača HNL-a Franka Andrijaševića, Marija Pašalića i Ivana Santinija?

22.2.2017.
12:20
PIXSELL/AFP
VOYO logo

Franko Andrijašević (22) je s dva pogotka Osijeku u nedjelju potvrdio kako je trenutno najbolji nogometaš hrvatske lige. Ako je uopće i bilo nekih dvojbi. Od kad je prošloga ljeta otišao iz Dinama u Rijeku, Andrijašević je eksplodirao, ukupno u sezoni 2016./2017. zabio je 11 pogodaka u petnaest susreta u kojima je nastupio.

TRPA PROTIVNIČKE MREŽE: Hrvatski napadač s dva gola srušio slavni klub! Do kad će ga Čačić ignorirati?

Franko igrače oko sebe čini boljima

No, više od golova za Rijeku vrijedi njegova igra na travnjaku, osjećaj za prostor, suigrače. Franko igrače oko sebe čini boljima i kao takav itekako bi dobro došao i Čačiću, koji bi s njim dobio ne samo širinu na klupi, nego i više mogućnosti u veznom redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Franko Andrijašević

Međutim, Čačić još uvijek nije zvijezdu Rijeke pozivao u nacionalnu vrstu, osim za turneju u Kini, i ne predomisli li se izbornik Andrijaševića neće biti niti na popisu za Ukrajinu, bitnu utakmicu koja je na rasporedu 24. ožujka na Maksimiru.

Pašalić je sjajan u Milanu

Izbornik popis igrača šalje Uefi dva tjedna prije okupljanja za utakmicu, što bi značilo da Andrijašević još ima vremena uvjeriti Čačića da i njega, po pravi put za A reprezentaciju Hrvatske, uvede na listu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ista je stvar i s Marijom Pašalićem (22), koji je svojim igrama u Milanu u posljednje vrijeme skrenuo pozornost na sebe. Pašalić je do sad sakupio dva nastupa za A selekciju u prijateljskim susretima protiv Cipra i Gibraltara, ali sad je došlo vrijeme da dobije povjerenje u kvalifikacijskoj utakmici.

Santini je hit u Francuskoj

Čačić bi trebao razmisliti i o napadaču Caena Ivanu Santiniju (27). Zadranin je ove sezone hit u Francuskoj. Do sad je postigao 13 golova u 26 susreta u kojima je nastupio, ali još uvijek ga Čačić ignorira? Mislite li da je došlo vrijeme da mu Čačić da šansu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo