'Zaradio je za tri života, a opet trči naokolo i pomaže'

Ivan Rakitić iz Španjolske prati cjelokupnu situaciju oko HNS-a. Hrvatski reprezentativac uvjeren je kako 'ta sramota' neće izbaciti Vatrene iz kolosijeka.

17.12.2011.
13:30
VOYO logo

"Naklon do zemlje za Darija Šimića koji se kao sindikalni djelatnik bori za prava nogometaša koji ne dobivaju plaće. Sramota je da bilo tko radi, a za to ne bude plaćen. Ne branim samo nogometaše, nego sve obične ljude u Hrvatskoj. Šimić je primjer za divljenje, osigurao se za tri života, a opet radi i trči naokolo kako bi pomogao onima kojima je pomoć potrebna", rekao je Raketa za Jutarnji list.

Hrvatski nogometni savez trese velika afera. To bi se moglo odraziti i na reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neće nas ta sramota izbaciti iz kolosijeka, reprezentacija je izvan toga i imuna. Nažalost, ružno je takvo što imati u svom dvorištu. Nije na meni da to komentiram, za to su zaduženi drugi ljudi, no žalostan sam zbog toga", kaže Ivan.

"Ne sjećam se tako velike afere u mojoj Švicarskoj ili Njemačkoj i sada u Španjolskoj. Iako je i u Njemačkoj svojedobno bila velika frka s kladioničarskom aferom. Ipak, uvjeren sam da će se naš nogomet izvući iz gliba. Nažalost, u cijelom je društvu tako, nije samo nogomet sporan", dodao je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do Eura je ostalo nešto više manje od šest mjeseci. Hrvatska ne želi biti samo prolaznik u Poljskoj i Ukrajini.

"Ne zanima nas samo sudjelovanje, idemo po velike stvari u Poljsku i Ukrajinu. Sposobni smo opet, kao 1998., iznenaditi nogometni svijet", zaključio je hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo