Zaprijetili Oliću: 'Još samo jednom to spomeni i...'

'Rekao sam da želim otići, imao sam sjajne ponude, ali nisu o mom odlasku željeli razgovarati.

28.12.2011.
14:26
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac i nogometaš münchenskog Bayerna, Ivica Olić odlučio je svoje blagdane provesti u bavarskoj prijestolnici. No, već 2. siječnja čeka ga put u Katar gdje će njegova momčad započeti pripreme za nastavak sezone.

Iako se spominjalo kako bi već ove zime mogao napustiti Bayern, Olić je potvrdio kako od toga neće biti ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da! Jednostavno me ne žele pustiti. Kažu da računaju na mene, te da nikakav odlazak ne dolazi u obzir. Rekao sam da želim otići, imao sam sjajne ponude, ali nisu o mom odlasku željeli razgovarati. Čak su mi kazali da više ne govorim o odlasku iz Bayerna jer ću biti kažnjen", istaknuo je hrvatski reprezentativac koji ove jeseni bio nezadovoljan dobijenom minutažom.

"Nisam zadovoljan s minutažom. Malo uđem, pa ne uđem, dvije utakmice igram, dvije ne igram. Trener mi međutim kaže da je svjestan da sam bio ozlijeđen, da će sve doći na svoje. Ma, Bayern je veliki klub, krasno mi je živjeti u Münchenu, zbog djece bi bilo najbolje tu ostati, ali jednostavno želim više igrati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako kaže, očito je presudila utakmica s Turskom u Istanbulu nakon koje su u Bayernu shvatili kakvog bi igrača mogli izgubiti.

"Utakmica s Turskom u Istanbulu je bila prekretnica. Kad su ljudi iz Bayerna vidjeli kako sam odigrao, i kako sam spreman, odmah su stavili znak 'stop’. Po povratku iz Istanbula istog časa su mi rekli da me žele zadržati, da sam im potreban", zaključio je Olić za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo