ZAPOČINJE LI NOVA ERA HAJDUKA? / Bijeli produljili ugovore s napadačima i vratili osmijeh na lice fanova

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Četiri pobjede u nizu, među kojima je i ona nad Dinamom na Maksimiru, nakon dulje vremena vratila je osmijeh na lice navijača Hajduka.

3.5.2017.
12:32
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

U nastavku prvenstva Bijeli su izgubili samo od Osijeka, a takav niz mogao bi nagovijestiti preporod splitskog velikana.

Fanove će sigurno razveseliti i vijest da je vodstvo Hajduka iskoristilo opciju produljenja ugovora s AhmedomSaidom pa bi ganski napadač mogao ostati na Poljudu još tri sezone, javlja Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, istu mogućnost iskoristili su i kod MarkaFutacsa, ali ne na vrijeme od tri godine nego na još jednu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o najboljem strijelcu Bijelih u dosadašnjem dijelu prvenstva. Do sada je dao 11 golova, od kojih četiri na proljeće.

"Osjećam se jako dobro, radio sam naporno i znao da mogu opravdati povjerenje koje mi je trener dao. Drago mi je da postižem golove, ali ništa to ne vrijedi ako momčad ne ostvari dobar rezultat. Najviše od svega želim da u završnici sezone održimo dobru formu, a golovi će doći ako i dalje nastavimo djelovati i raditi kao momčad", kazao je napadač za službenu klupsku stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je i da se odlično nadopunjuje s Antom Ercegom, ali i drugim napadačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izvršavamo zadatke koje trener Joan Carrillo od nas traži. Ne samo nas dvojica, nego i Ohandza i Said, ali svakako mislim da svi zajedno možemo i moramo bolje. Slijede nam utakmice protiv Osijeka i Rijeke i nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu", završio je.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo