United za 20 milijuna funti 'krade' ikonu Arsenala

Arsenal je u utorak službeno započeo pregovore s Manchester Unitedom oko prodaje svoga kapetana Robina van Persieja na Old Trafford, tvrdi Mirror.

15.8.2012.
11:13
VOYO logo

Engleski tabloid otkriva da su predstavnici klubova u utorak navečer razgovarali o transferu koji bi navodno mogao biti zgotovljen prije početka Premierlige predstojeći vikend.

Menadžer TopnikaArsene Wenger je spreman prodati nizozemskog nogometaša za nešto više od 20 milijuna funti, a i United je, čini se, spreman povećati ponudu koja je prvotno iznosila 15 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirror navodi da su dva kluba blizu dogovora, a Arsenal i nema previše izbora jer ako ovo ljeto ne proda 29-godišnjeg napadača, sljedeće godine će ostati bez ikakve odštete budući da Van Persieju istječe ugovor. I sam igrač je, naglašava dnevnik, izrazio želju za prelaskom u United koji je pretpostavio Manchester Cityju i Juventusu.

U zaključku Mirror piše da Wenger razmišlja i o prodaji Alexa Songa Barceloni, a zauzvrat će pokušati dovesti Nurija Sahina iz Real Madrida na jednogodišnju posudbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo