ZAPLET U TRANSFERU VATRENOG ASA: / Arsenal za njega nudi svoju najveću zvijezdu, odgovor Intera će vas impresionirati

Image

Vjeruje se da je i Perišić željan promjene adrese

26.1.2019.
20:51
VOYO logo

I dok se mnogi europski klubovi navode kao moguća buduća odredišta nastavka karijere Ivana Perišića, londonski Arsenal potrudio se da se o njima piše kao o klubu sa konkretnom ponudom. Novinar BBC-a David Ornstein tvrdi da je londonski velikan odlučan hrvatskog reprezentativnog nogometaša odvesti iz milanskog Intera spominjući pritom način kako.

Zanimljiva ponuda

Za posudbu i otkup ugovora Arsenal nudi 35 milijuna funti (oko 40,5 milijuna eura/oko 300 milijuna kuna). Osim toga, Arsenal je u dogovor pokušao uključiti i Mesuta Ozila kojeg bi poslali u Inter u sklopu transfera, ali Inter želi samo novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić (29) je kroz osamnaest ligaških utakmica za Inter ostvario učinak od tri gola i dvije asistencije, a otočki mediji vjeruju da je i sam zainteresiran za promjenu adrese. Arsenal je trenutačno petoplasirana momčad engleske Premier lige s tri boda zaostatka za četvrtim mjestom koje krajem sezone donosi Ligu prvaka. Trenutačno ga drži gradski rival Chelsea, klub u kojem na posudbi iz Real Madrida igra Mateo Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo