ZAPAMTITE TRENUTAK U KOJEM JE POLJUD ISKRENO PLJESKAO PROTIVNIČKOM IGRAČU: / 'Ne želim previše pričati o Hajduku, mi gledamo sebe'

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Bočkaj je odigrao odličnu utakmicu i zanimljivo je da su ga i neki navijači Hajduka ispratili s terena pljeskom kad je izašao u 92. minuti

5.7.2020.
22:33
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Osijek se pobjedom na Poljudu protiv Hajduka 1:0 približio Ligi prvaka. Heroj utakmice bio je Petar Bočkaj koji je zabio jedini gol na utakmici u 15. minuti susreta.

Osijek je poveo iz prve opasnosti pred golom Hajduka. Bočkaj je izveo slobodan udarac iskosa s desne strane, na loptu je glavom krenuo Lončar koji je ipak, nije uspio skrenuti ka vratima. No, lopta je završila na desnoj vratnici od koje se odbila u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijek je osvojio važne bodove u borbi za drugo mjesto, dok je Hajduk upisao već četvrti poraz u zadnjih pet kola. Gosti su se približili drugoplasiranoj Lokomotivi na bod zaostatka, dok je Hajduk praktički ostao bez izgleda. Lokomotiva mu sada bježi velikih šest bodova.

Image
'OVO JE SRAMOTNO!' /

Igrač Hajduka sipao gorčinu nakon utakmice, Tudor mu je poručio da je to glupo

Image
'OVO JE SRAMOTNO!' /

Igrač Hajduka sipao gorčinu nakon utakmice, Tudor mu je poručio da je to glupo

Pljesak za Peru

Bočkaj je odigrao odličnu utakmicu i zanimljivo je da su ga i neki navijači Hajduka ispratili s terena pljeskom kad je izašao u 92. minuti. Nasuprot tomu, s tribina su se mogli čuti zvižduci za domaće navijače nakon utakmice. Bočkaj se oglasio nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znali smo da će nas Hajduk napasti u prvih 20 minuta. Došli smo po pobjedu, nismo se došli braniti, ali kada smo zabili u 15. minuti znali smo što trebamo napraviti kako bi kući otišli s tri boda, da se trebamo bacati na glavu", rekao je Bočkaj nakon utakmice te dodao.

"Hajduk je igrao svoju igru, nemam što previše govoriti o njima. Mi gledamo sebe. Na trećem smo mjestu, bod do Lokomotive, ali to nam ne daje za pravo da se opustimo. Nadam se da će na kraju to biti kako smo zamišljali", zaključio je Bočkaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo