DOSTA DOBRO ZVUČI / Zanimljiva ponuda, ali neočekivana destinacija. Brozovića uskoro u Engleskoj, ali ne u klubovima koji su se dosad spominjali

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativac jedan je od najvažnijih igrača u momčadi talijanskog prvaka Intera

9.8.2021.
17:03
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović sjajno je otvorio sezonu za Inter. U prijateljskoj utakmici protiv Parme zabio je pogodak i odigrao sjajnu utakmicu.

Hrvatski reprezentativac jedan je od najvažnijih igrača u momčadi talijanskog prvaka Intera, no njegova budućnost u tom klubu vrlo je neizvjesna. Najveći problem u pregovorima oko njegovog ugovora je taj što Brozović želi povišicu. On trenutno zarađuje četiri milijuna eura po sezoni, dok neki manje bitni igrači u momčadi zarađuju više od njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Žele ga Englezi

Brozovićev navodno traži od Intera plaću od 4.5 milijuna eura, a La Gazzetta dello Sport prije nekoliko dana objavila da su u Interu voljni razgovarati o takvoj povišici jer novi trener Simone Inzaghi jako cijeni Brozovića i ne želi ostati bez njega.

No, istovremeno na Interovu adresu stižu primamljive ponude. Talijanski velikan je u financijskim problemima i de facto prihvaćaju svaku zadovoljavajuću ponudu, a jedna vrlo zanimljiva došla im je za Brozovića i Stefana de Vrija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leicester City spreman je dati 50 milijuna eura za ove igrače i Inter bi to navodno mogao prihvatiti, tvrdi SportWitness, ali jedini problem predstavlja im ljutnja navijača jer rasprodaju ključne igrače. Inače, Brozović se dosad spominjao u kontekstu Tottenhama, Arsenala, pa čak i Manchester Uniteda, a sada je u igri i Leicester. No, vidjet ćemo kako će se ovo završiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo