Zamalo opća tučnjava na kraju derbija! Dva crvena kartona!

Dva gola, dva crvena kartona, zamalo i opća tučnjava igrača na kraju utakmice bilanca je derbija na Poljudu. Hajduk i Rijeka u 18. kolu nogometnog prvenstva su odigrali bez pobjednika (1:1).

2.12.2012.
15:31
VOYO logo

Jadranski derbi u 18. kolu nogometnog prvenstva završio je bez pobjednika. Na blatnjavom terenu Poljuda vidjeli smo sasvim solidnu utakmicu za hrvatske prilike. Po dva gola, dva crvena kartona i dosta promašenih šansi. Kad se sve zbroji, bodom mogu biti zadovoljniji gosti, jer je Hajduk tijekom 90 minuta utakmice pokazao više od Rijeke.

Na suđenje se ovog puta nitko ne može 'vaditi', a minus su zaslužili igrači zbog ponašanja na kraju utakmice. Sa zadnjim zviždukom suca Ljubičića došlo je do gužve na centru, naguravanje Kneževića i Maglice zamalo je preraslo u grupni šakački obračun. Najratoborniji dvojac je 'nagrađen' crvenim kartonima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se nogometa tiče, Rijeka je povela taman pred odlazak na odmor. Leon Benko je s 25 metara plasirao slobodan udarac, neobranjivo za Blaževića. Hajduk se tijekom pauze sabrao i hrabro napao s početkom nastavka.

Maglica je iskoristio kiks obrane i glavom izjednačio u 51. minuti. Činilo se da će na krilima navijača Bijeli doći do pobjede, ali Bencun i Radošević su promašili izgledne prigode, a Magličin udarac zaustavila je i greda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Dinamo 41 2. Rijeka 31 3. Hajduk 30 4. Split 30 5. Slaven 30 6. Lokomotiva 29 7. Osijek 23 8. Istra 1961 20 9. Inter 19 10. Cibalia 16 11. Zadar 14 12. Zagreb 13

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo