'Žalim svakog tko je morao ovo gledati!'

'Uvjeren sam da bismo inače pobijedili.

9.3.2011.
13:36
VOYO logo

Unatoč tome što je Arsenal bio 'nevidljiv' cijelu utakmicu i tek jednom zapucao na vrata Victora Valdesa, igrači i stručni stožer londonske momčad su nakon poraza od Barcelone sasuli drvljem i kamenje na suca Massima Busaccu.

Najglasniji je bio Robin Van Persie, čije je isključenje usmjerilo utakmicu na Barçin mlin. Nizozemac je zaradio drugi žuti, odnosno crveni karton jer je napucao loptu nakon sučevog zvižduka, no Busacca je, iako je postupio prema pravilima igre, možda ipak bio malo prestrog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/swf/video/xhggjj

"Kako sam mogao čuti zviždaljku pored 95.000 ljudi koji urlaju? Kako za ime Boga? Molim vas, objasnite mi! Osjećamo se izdanima, da su snage bile izjednačene bilo bi svašta", neutješan je bio Van Persie nakon susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Arsene Wenger je po običaju raspalio po sucu iako je priznao da je Barcelona trenutno 'najveća nogometna momčad'.

"Izgubili smo od jako dobre Barcelone i čestitam im. Međutim, ogorčeni smo i žalimo što je sve završilo na ovaj na ovaj način. Žalim svakog tko je morao ovo gledati", započeo je razočarani trener Arsenala te objasnio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://video.rutube.ru/8f14adc5183a52d5097a45995d7c6f3f

"Tko god da je igrao nogomet ne može razumjeti tu sudačku odluku. Jednostavno ne mogu vjerovati da netko tko je igrao nogomet tako isključi igrača u utakmici od ovako velike važnosti. Uvjeren sam da bismo inače pobijedili. Upravo sam pričao s ljudima iz UEFA-e i oni su također šokirani jer je jedna odluka uništila uzbudljivi nogometni spektakl. Da se radilo o grubom startu ili drugom žutom kartonu, onda u redu, ali način na koji je sudac isključio našeg igrača je sramotan za svakog tko voli ovu igru", zaključio je trener Topnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuz je nakon susreta imao i manji verbalni dvoboj s Pepom Guardiolu poručivši mu da "čestita sucu na prolazu Barcelone". Strateg katalonske momčadi zasmetale su riječi iskusnijeg kolege s Arsenalove klupe.

"U Arsenalu previše pričaju o sucima, a mogli bi se osvrnuti na svoju igru. Igrali smo odlično i kada su snage na terenu bili izjednačene, a pogotovo s igračem više. Nismo im dopustili da naprave više od tri dodavanja", odgovorio je Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103090138006 arti-201103080947006

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo