ZAKOPAVA LI SE JOŠ DUBLJE ILI...? / Sosa iznenada vratio obrisane slike u dresu Hrvatske na Instagram. Objasnio je i zašto ih je bio izbrisao

Image
Foto: Profimedia

Sosa je prije nego što je doznao da neće moći igrati Njemačku odlučio izbrisati sve fotografije s Instagrama na kojima se pojavljuje u dresu Hrvatske

13.5.2021.
17:37
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometaš Borna Sosa kojem nije uspio pokušaj promjene reprezentacije, poslao je priopćenje Hrvatskom nogometnom savezu, medijima i javnosti u kojem naglašava kako je donio pogrešnu odluku i pritom ispao naivan, te kako neće bježati od vlastite odgovornosti za situaciju u koju se doveo.

Podsjetimo, Sosa je želio uzeti njemačko državljanstvo kako bi mogao nastupati za "elf", no njegov pokušaj je propao jer ne ispunjava uvjete po FIFA-inom statutu. Za komplikacije u "slučaju Sosa" zaslužno je novo pravilo Međunarodne nogometne federacije (FIFA) po kojem igrač ne može dobiti pravo igranja za novu reprezentaciju ako je zadnji nastup za sadašnju imao nakon što je napunio 21 godinu. Sosa je posljednji put za hrvatsku U-21 reprezentaciju zaigrao u studenom prošle godine protiv Škotske sa 22 godine, devet mjeseci i 22 dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
LOVREN DOČEKAO SOSU 'NA VOLEJ' NAKON ŠTO SE POKAJAO: /

Komentar Vatrenog izazvao je brojne reakcije navijača

Image
LOVREN DOČEKAO SOSU 'NA VOLEJ' NAKON ŠTO SE POKAJAO: /

Komentar Vatrenog izazvao je brojne reakcije navijača

Nažalost, Sosa je prije nego što je doznao da neće moći igrati Njemačku odlučio izbrisati sve fotografije s Instagrama na kojima se pojavljuje u dresu Hrvatske. Taj potez nimalo se nije svidio navijačima, pa čak niti nekim Vatrenima poput koji ga je javno sprdao zbog slika, a Sosa se na kraju "posuo peplom" ispričao se svima rekavši da je donio lošu odluku i bio naivan. Isto tako, odlučio je vratiti izbrisane slike na Instagram i usput je objasnio zašto ih je zapravo obrisao.

"Sve slike su maknute jer su bile mamac za vrijeđanje pojedinaca. Ne brinite, na sigurnom su", objasnio je Sosa, ali nismo sigurni je li napravio dobru stvar ili se samo još dublje zakopao jer ga navijači i dalje, ispod tih slika, vrijeđaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo