'Čestitke organima reda koji se smješkaju s dva metra udaljenosti'

Građanska inicijativa Zajedno za Dinamo čestitala je Hajduku na osvajanju Kupa, ali i podsjetila da se zbog paljenja baklji na stadionima provode dvostruka mjerila.

23.5.2013.
15:52
VOYO logo

ZZD je zasmetalo što je predsjednik HajdukaMarin Brbić nakon osvajanja Kupa na Poljudu držao upaljenu baklju svega koji metar udaljen od policajca koji nije reagirao.

"Prije svega iskrene čestitke Hajduku na osvojenom kupu Hrvatske. Poseban pozdrav i čestitke idu redom: Članovima uprave sa fotografija, organima reda koji se smješkaju s dva metra udaljenosti, svim medijima koji su presretni stavili na svoje stranice fotografije ovog slavlja, a poseban pozdrav i svim malograđanima koji se zgražaju nad navijačima Dinama i šute, evo već mjesec dana kako su isti protjerani sa svog stadiona. Pozdrav i gospodinu Vrbanoviću, čovjeku koji 'više nije u sukobu interesa' a koji tvrdi da su baklje 'po život opasne naprave, koje razvijaju preko 2000 stupnjeva'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proći će i to, pozdrav od Dinamovih navijača koji čekaju kraj progona jer nisu na 'kak si kaj' sa Zdravkom Mamićem", stoji na Facebook stranici ZZD-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo