ZAISTA RUŽNA GESTA RAKITIĆEVIH SUIGRAČA: / Hrvatskog asa zadirkivali zbog neugodne situacije u kojoj se našao

Image
Foto: Profimedia

Fotografija Rakitića kako pješaći kući brzo se proširila internetom

15.10.2019.
18:44
Profimedia
VOYO logo

Nakon djelomično uspješne akcije s Hrvatskom u kvalifikacijama za Euro, Ivan Rakitić vratio se u Barcelonu, gdje su ga dočekali problemi čim je sletio u zračnu luku, doslovno. Naime, zračna luka El Prat bila je blokirana zbog masovnih prosvjeda pod nazivom Demokratkski tsunami, koji se održavao u znak podrške uhićenim i osuđenim borcima za katalonsku neovisnost.

Zbog toga su prekinute autobusne linije i metro koji vodi do zračne luke nije radio, a ceste su bile blokirane ogromnim gužvama. Rakitić je, stoga, morao kući pješice. Hodao je uz cestu s putnom torbom i i korak po korak krenuo prema gradu. Fotografija Rakitića kako pješaći kući brzo se proširila internetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rugali mu se

Rakitić je na kraju sretno došao doma i odmah se javio navijačima. "Sretno sam stigao kući i evo me s mojim princezama. Hvala vam na porukama podrške", napisao je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, madridski As piše kako su ga zbog ove šetnjice zadirkivali neki suigrači iz Barcelone.

"Hrvatski nogometaš morao je podnijeti ismijavanje od suigrača koji su zbijali šale na račun situacije u kojoj se našao", piše to madridski sportski dnevnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Rakitić je ove sezone marginaliziran u Barceloni. Ne dobiva previše prilika i zapravo je već na korak od transfera u PSG, Manchester United ili Milan...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo