žustra rasprava / Zaiskrilo između Klöppa i Kovača: 'Ostavio me da stojim kao vola!'

Image
Foto: Screenshota

Znimljiva scena odigrala se odmah nakon završetka susreta, a glavni akteri bili su Niko Kovač i trener Redsa Jürgen Klopp

20.2.2019.
9:55
Screenshota
VOYO logo

Bayern i Liverpool remizirali su sinoć bez pogodaka na Anfieldu i pomalo razočarali u jednoj od najatraktivnijih utakmica osmine finala Lige prvaka. 

Znimljiva scena odigrala se odmah nakon završetka susreta, a glavni akteri bili su Niko Kovač i trener RedsaJürgen Klopp. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski i njemački strateg žustro su raspravljali nakon posljednjeg sučevog zvižduka, a nitko na prvu nije znao o čemu se točno radi. 

Engleski mediji su naveli kako je je menadžer Liverpoola bio nezadovoljan Kovačevom taktikom trošenja vremena i Neuerovim otezanjem pri isteku 90 minuta. No treneri su nakon utakmice otkrili da je pravi razlog sukoba rukovanje - Kovač je prvo otišao pozdraviti igrače, dok ga je Klopp čekao da se pozdrave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Htio sam se odmah rukovati s Nikom, ali je on prvo otišao pozdraviti svoje igrače. Kad se vratio, rekao sam mu da sam ga čekao. On mi se potom ispričao i uzvratio sam mu da nema nikakvih problema. Bio je to nesporazum. Stajao sam tamo kao vol ispred planine", izjavio je Nijemac, a potom je nešto detaljnije situaciju opisao i hrvatski trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situaciju je prokomentirao i naš bivši izbornik. 

"Nisam imao lošu namjeru i ispričao sam se zbog toga. Običaji su drugačiji. U Njemačkoj je sasvim normalno da se po završetku utakmice prvo rukujete sa svojim igračima, ali bili smo na engleskom tlu i tu su pravila drugačija, tu se prvo treneri rukuju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo