Zagrepčanima već stigle prijetnje: 'Čeka vas pakao!'

'Zagrepčane u Bakuu očekuje pakao. Siguran sam da prva utakmica neće ništa riješiti, da će se sve odlučivati u Azerbajdžanu.

21.6.2011.
12:54
VOYO logo

Prvak Azerbajdžana Neftçi, s kojim će Dinamo igrati u 2. pretkolu Lige prvaka, izazvao je različite reakcije kod čelnika i navijača Dinama.

Trener Kruno Jurčić i izvršni predsjednik Zdravko Mamić smatraju kako su dobili jakog suparnika, dok navijački puk, naravno, očekuje da će hrvatski prvak 'zašamarati' Neftçi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić je čak izjavio kako eventualni neprolazak u sljedeću fazu natjecanja neće biti kraj za Dinamo, ali hoće za njega te je najavio odlazak iz kluba.

S druge strane, nogometaš azerbajdžanskog kluba i makedonski reprezentativac Igor Mitreski poslao je poruku hrvatskom prvaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da se priča o dovođenju Aleksandra Hleba, ali i još nekima. Vjerujem da ćemo sigurno dovesti špicu i polušpicu. Zagrepčane u Bakuu očekuje pakao. Siguran sam da prva utakmica neće ništa riješiti, da će se sve odlučivati u Azerbajdžanu. A onda je sve moguće", izjavio je Mitreski za Sportske novosti.

Javio se i bivši trener ModrihBranko Ivanković, koji je u ljeto 2007. godine teškom mukom preskočio Hazar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pošteno smo se namučili s njima. Poveli su pogotkom s 40 metara, no uspjeli smo izjednačiti i na kraju posao riješiti u produžetku pobjedom od 3:1. Dinamo je u svakom slučaju kvalitetnija momčad, no istovremeno sam sebi i najveća opasnost. Naime, budu li Modri podcijenili svoje protivnike, moglo bi im biti iznimno teško. Mi još uvijek na klubove s krajnjeg istoka Europe gledamo kao svojevrsnu egzotiku. Iako, odavno više nije tako. U tim se zemljama jako mnogo ulaže u nogomet. Klubovi, ali i reprezentacije iz tih zemalja nisu više kante za napucavanje", izjavio je Ivanković i dodao:

"Ne sumnjam da će Jurčić ozbiljno shvatiti protivnika. No, ozbiljnost mora prenijeti na igrače, ali i na navijače, jer koliko čujem, Dinamo već svi vide u sljedećem pretkolu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, hrvatski prvak će prvu utakmicu odigrati u Maksimiru 13. srpnja, dok je uzvrat na rasporedu tjedan dana kasnije.

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106200077006 arti-201106190255006

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo