ZAGREB TRESE NAVIJAČKA GROZNICA: / U Maksimiru razmišljaju o potezu kakav još nije viđen u glavnom gradu

Image
Foto: PIXSELL

Interes za utakmicu sa Spartakom je velik i premašuje kapacitet stadiona

2.11.2018.
8:40
PIXSELL
VOYO logo

Zagreb trese navijačka groznica, Modri su ponovno u modi, Modri su apsolutni hit i na korak su do proljeća u Europi, tog sna koji plavi navijački puk čeka već 48 godina. Dinamo će u četvrtak, 8. studenog, u četvrtom kolu skupine D Europske lige na Maksimiru dočekati Spartak Trnavu.

Image

28.08.2018., stadion u Maksimiru, Zagreb - Liga prvaka, play-off, uzvratna utakmica, GNK Dinamo - Young Boys. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Još ih bod dijeli od proljeća u Europi

Bit će to prilika da Dinamo pred svojim navijačima dođe do tog povijesnog uspjeha. U grupi su prvi s maksimalnih 9 bodova u prve tri odigrane utakmice i samo ih bod dijeli od potvrde proljeća u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otvaranje fan zone

Inače, s obzirom na to da je interes za utakmicu sa Spartakom velik i premašuje kapacitet stadiona, u Dinamu ozbiljno razmišljaju o otvaranju fan zone, u kojoj bi tisuće navijača mogle gledati utakmicu na velikom ekranu, javljaju Sportske Novosti i ističu kako bi ona bila negdje u krugu stadionu, jedna od mogućih lokacija je i popularni “Pimpek plac”, naravno, taj potez iziskuje dodatne organizacijske zahvate i dozvole, pa o tome više idućih dana, sve će se znati na vrijeme.

Ali vrlo je izvjesno, zaključuje SN, da će i oni navijači koji neće imati sreću doći do ulaznice moći gotovo na licu mjesta čekati Dinamovo europsko proljeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Priopćenje iz Dinama preuzeto sa službene web stranice u cjelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 4. kolu grupne faze UEFA Europa lige na Maksimiru će snage odmjeriti GNK Dinamo i Spartak Trnava FC, a susret je na rasporedu u četvrtak, 8. studenog, s početkom u 21:00 sati.

Sve navijače pozivamo da ulaznice kupe u pretprodaji kada će cijene ulaznica biti povoljnije od cijene ulaznica na dan utakmice!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, preporučamo kupovinu u pretprodaji već od petka, 2.11. kako bi navijači izbjegli očekivanu gužvu na blagajnama neposredno prije utakmice i kako bi prije početka utakmice ušli na stadion.

Image

28.08.2018., stadion u Maksimiru, Zagreb - Liga prvaka, play-off, uzvratna utakmica, GNK Dinamo - Young Boys. Dolazak navijaca na utakmicu. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

GNK Dinamo - Spartak Trnava FC

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrtak, 8.11., 21h, Maksimir

CIJENE ULAZNICA U PRETPRODAJI (2. - 7.11.)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tribina istok 50kn

Tribina zapad dolje 70kn

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tribina zapad gore 50kn

Ulaznice za tribinu Jug namijenjene ISKLJUČIVO navijačima gostujućeg kluba nisu u prodaji - prodaja isključivo preko Spartak Trnava FC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

28.08.2018., stadion u Maksimiru, Zagreb - Liga prvaka, play-off, uzvratna utakmica, GNK Dinamo - Young Boys. Dolazak navijaca na utakmicu.

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

CIJENE ULAZNICA NA DAN UTAKMICE (8.11.)

Tribina istok 70kn

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tribina zapad dolje 100kn

Tribina zapad gore 70kn

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OBAVIJEST - TRIBINA SJEVER

Zbog kazne UEFA-e, za utakmicu Dinamo - Spartak bit će zatvorena tribina Sjever tako da u prodaji neće biti ulaznice za tu tribinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlasnicima godišnjih ulaznica za sezonu 2018/19. za tribinu SJEVER bit će za ovu utakmicu iznimno omogućen ulaz na prva dva sektora (sektor 1 i sektor 2) tribine ISTOK. Sektori 1 i 2 namijenjeni su za organizirano navijanje. Za ulazak na tribinu vrijede postojeće godišnje ulaznice, ne treba preuzeti posebnu ulaznicu.

Vlasnike godišnjih ulaznica za sezonu 2018/19. za tribinu ISTOK u sektoru 1 i sektoru 2 molimo da se jave u klub na e-mail press@gnkdinamo.hr ili na broj telefona 01/2386-123 kako bismo što prije pronašli adekvatno rješenje, ukoliko nisu zainteresirani za boravak na sektorima koji su iznimno za ovu utakmicu namijenjeni organiziranom navijanju (sektor 1 i sektor 2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radno vrijeme Ticket pointa

- Pretprodaja (cijene 50/70kn)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petak (2.11.) od 10 do 18 sati

Subota (3.11.) od 10 do 18 sati

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedjelja (4.11.) NEMA PRODAJE NA TICKET POINTU

Ponedjeljak (5.11.) od 10 do 18 sati

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utorak (6.11.) od 10 do 18 sati

Srijeda (7.11.) od 10 do 20 sati

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Prodaja na dan utakmice (70/100kn)

Četvrtak (8.11.) od 10 do 21:45 sati

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Image

28.08.2018., stadion u Maksimiru, Zagreb - Liga prvaka, play-off, uzvratna utakmica, GNK Dinamo - Young Boys. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Ulaznice za tribinu Jug, gostujuću tribinu za navijače Spartak Trnava FC, bit će moguće kupiti isključivo putem službene procedure kluba Spartak Trnava FC.

Molimo sve navijače za strpljenje prilikom kupovine ulaznica te da ulaznice kupe što ranije tijekom pretprodaje.

ULAZNICE ZA NAVIJAČE U INVALIDSKIM KOLICIMA

Navijači Dinama koji za kretanje koriste invalidska kolica te utakmice prate s podesta ispod zapadne tribine za utakmicu 4. kola Europa lige Dinamo - Spartak Trnava moraju se prijaviti za rezervaciju ulaznica.

OTVARANJE STADIONA

Ulazi stadiona Maksimir bit će otvoreni od 19:00 sati.

S obzirom na to da se na utakmici Dinamo - Spartak očekuje iznimno velik broj navijača pozivamo sve da svoju ulaznicu kupe što ranije tijekom pretprodaje (petak 2.11. - srijeda 7.11.) kada su ulaznice znatno povoljnije nego na dan susreta.

Image

28.08.2018., stadion u Maksimiru, Zagreb - Liga prvaka, play-off, uzvratna utakmica, GNK Dinamo - Young Boys. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Također, pozivamo sve navijače da koriste javni gradski prijevoz ili taksi prijevoz do stadiona.

ONLINE PRODAJA

Ulaznice za 4. kolo UEFA Europa lige Dinamo - Spartak bit će moguće kupiti i online putem od petka, 2. studenog od 10:00 sati, na www.ulaznice.hr.

Online putem moguće je kupiti ulaznice za tribinu Istok i Zapad dolje.

Ulaznice kupljene online putem navijači sami printaju/ispisuju kod kuće i s tom isprintanom ulaznicom ulaze na stadion Maksimir. Nije potrebno preuzimanje ulaznice na Ticket pointu.

FER, KOREKTNO I SPORTSKO NAVIJANJE

Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.

PROMET

GNK Dinamo na vrijeme će obavijestiti navijače o posebnoj regulaciji prometa oko stadiona Maksimir na dan utakmice Dinamo - Spartak Trnava.


TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo