ZABRINJAVAJUĆE IZJAVE DJEVOJKE JUVENTUSOVE ZVIJEZDE: / 'Opet smo pozitivni na koronavirus. Ne znam više kako djeluje'

Image
Foto: Profimedia

Dybala je bio među prvim nogometašima koji su pokupili opasan virus

5.4.2020.
11:56
Profimedia
VOYO logo

Premda su prije nekoliko dana javnosti obznanili kako su preboljeli koronavirus, kako se uspješno oporavljaju i simptoma više gotovo da i nemaju, zvijezda Juventusa Paulo Dybala i njegova djevojka Oriana Sabatini, otkrili su kako su ponovo pozitivni na virus.

"Dana 21. ožujka napravili smo test na koronavirus i bili smo pozitivni. Prije tri dana napravili smo novi test koji je bio negativan. Nakon toga smo napravili još jedan, koji je također bio negativan, no ovaj posljednji se vratio pozitivan. I dalje smo zaraženi i iskreno ne znam kako djeluje. Jedan test je pozitivan, a drugi negativan", otkrila je Dybalina djevojka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Dybala je bio među prvim nogometašima koji su pokupili opasan virus, a oporavljao se od bolesti sve do prije nekoliko dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam se mnogo bolje nakon što sam prije par dana imao snažne simptome. Danas ih ne osjećam, mogu se kretati i pokušat ću nastaviti s treninzima. Kad bih prošlih dana pokušao trenirati, vrlo brzo sam se umarao. Nisam imao daha i ništa nisam mogao. Poslije samo pet minuta bih osjećao težinu i bol u mišićima pa sam morao prestati. No sad sam bolje, kao i moja djevojka", izjavio je Dybala 27. ožujka.

Dybala i njegova cura sada će opet morati u karantenu 14 dana...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo