ZABORAVLJENI VATRENI KONAČNO PRONAŠAO SPAS? / Nije igrao godinu dana, Dalić ga još zove, a sada ga traži engleski velikan

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Za njega se još jedino čuje na prozivkama izbornika Zlatka Dalića koji ga iz nekog razloga i dalje uvrštava među Vatrene

15.1.2020.
17:06
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Sigurno ne najveće i najzanimljivije, ali moglo bi to biti najugodnije iznenađenje ovog zimskog prijelaznog roka, barem za nas u Hrvatskoj. Naime, postoji opcija da ove zime vratar hrvatske nogometne reprezentacije, Lovre Kalinić, ostvari spasonosni transfer.

Kalinić je trenutno zaglavio u premijerligašu Aston Villi i to kao četvrti vratar, a za njega se još jedino čuje na prozivkama izbornika Zlatka Dalića koji ga iz nekog razloga i dalje uvrštava među Vatrene. Do sada je Kalinić bio zamjena Nicku Popeu i Orjanu Nylandu, ali kako ovi nisu zadovoljni niti njima dvojicom, što toliko i ne čudi jer su primili 37 golova u 21 utakmici, doveli su im Pepea Reinu i Kalinića automatski degradirali na mjesto četvrtog vratara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Shutterstock Editorial

single club/league/player publications/services.

Aston Villa goalkeeper Lovre Kalinic (28) during the The FA Cup 3rd round match between Aston Villa and Swansea City at Villa Park, Birmingham Aston Villa v Swansea City, The FA Cup., 3rd round - 05 Jan 2019, Image: 405467805, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no, Credit line:

Ostaje u Engleskoj

Hrvatski je vratar posljednji nastup uposao prije malo manje od godinu dana, odnosno u veljači 2019. godine, a od tada mu nitko u Villi nije niti pružio priliku. Kalinić je za Aston Villu odigrao osam utakmica u kojima je primio 15 golova, ali kada se pogleda skor aktualnih vratara Ville, možda je logičnije zaključiti kako možda ipak nije toliki problem u vratarima.

No, na stranu sada s Villom, Kalinić je navodno, prema pisanjima Football Insidera, dobio ponudu West Hama. Trener istočnolondonskog diva, David Moyes, potražuje još jednog vratara za svoju momčad, a možda mu prazninu popuni hrvatski vratar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo