ZABORAVLJENI AS: / "Prerano ste me otpisali, želim opet igrati za Hrvatsku"

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

Prošle je zime bio na izlaznim vratima HSV-a. Tadašnji trener Josef Zinnbauer nije ga uopće želio voditi na pripreme i činilo se da je rastanak neizbježan.

16.9.2015.
19:03
PIXSELL, Goran Stanzl
VOYO logo

Što se dogodilo u međuvremenu? Zinnbauera je na klupi zamijenio Bruno Labbadia, čovjek koji dobro poznaje Iličevića jer ga je ranije trenirao u Darmstadtu i Greuter Fürthu. Labbadia je hrvatskog veznjaka vratio u momčad i dao mu priliku koju je 28-godišnji Iličević iskoristio.

Gol i asistencija u četiri kola

Štoviše, ovo je ljeto produljio ugovor, a u novoj je sezoni jedan od glavnih igrača HSV-a. U četiri je kola Bundeslige upisao po jedan pogodak i asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SJAJNA VEČER HRVATA U BUNDESLIGI: /

Iličević kreirao preokret HSV-a

Image
SJAJNA VEČER HRVATA U BUNDESLIGI: /

Iličević kreirao preokret HSV-a

"Želio sam svima pokazati da je bilo pogrešno otpisati me", rekao je Iličević u razgovoru za Die Welt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iličević je u HSV-u od 2011., ali u prošlim je sezonama imao puno problema s ozljedama koje su ga sprečavale da pokaže najbolje od sebe.

"Glad je velika"

"Sad sam već neko vrijeme bez ozljeda. Osjećam se samouvjereno i bolje u glavi. Dolazak Labbadije je bio odlučujući trenutak. Da nije bilo njega, vjerojatno bih ovo ljeto otišao iz kluba ."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iličević je posljednji put za hrvatsku reprezentaciju igrao protiv Islanda, u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Još uvijek ga boli što je zbog ozljeda propustio SP 2010. i Euro 2012., ali nastup na europskoj smotri u Francuskoj sljedeće godine nije prekrižio. Dakako, ako se Hrvatska uopće plasira.

"Glad je velika, želim opet igrati za svoju domovinu", zaključio je Iličević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo