Kvalifikacije za EURO / Zaboravite Rujevicu i Engleze, najvažnija utakmica za nas igra se sutra u Puli

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Vlašić, Halilović i ostatak ove supertalentirane generacije trenutno su na pripremama u Medulinu

11.10.2018.
9:07
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik Nenad Gračan i njegovi odabranici u hrvatskoj nogometnoj U21 reprezentaciji u petak nastupaju u utakmici koja bi se mogla pokazati kao najvažnija u njihovom kvalifikacijskom ciklusu za Europsko prvenstvo 2019. godine.

Vlašić, Halilović i ostatak ove supertalentirane generacije trenutno su na pripremama u Medulinu, a u petak od 18 sati dočekat će u Puli na stadionu Aldo Drosina reprezentaciju Grčke. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će im to deveta od deset utakmica koje bi trebali odigrati u ovom kvalifikacijskom ciklusu. Nalaze se na drugom mjestu svoje skupine s tri boda manje od prvoplasiranih Grka, a konačni obračun tek slijedi.

U prošloj utakmici s Grcima odigrali smo neriješeno 1:1 u Thessalonikiju, a najviše nas je koštala loša utakmica protiv Češke od koje smo u Karvini izgubili 2:1. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska mlada reprezentacija krcata je talentom i nema pozicije na kojoj nemamo jako dobre pojedince. Reprezentaciju predvode kapetan Alen Halilović i sjajni Nikola Vlašić, tu su i naš prvi topnik Josip Brekalo i Borna Sosa, na stoperskim pozicijama ordiniraju Duje Ćaleta-Car i Filip Benković, a stabilnost u veznom redu donosi dinamovac Ivan Šunjić.

Odlični centarfor Admire Marin Jakoliš zabio je u ovom ciklusu pet golova. Svoje prilike dobili su i Romin Ante Ćorić te talentirani Andrija Balić, Lovro Majer i Toma Bašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak i ako ne pobijedimo Grčku i ne uzmemo prvo mjesto u skupini, vrlo je vjerojatno da ćemo se plasirati na Europsko prvenstvo kao jedna od drugoplasiranih momčadi s najviše bodova. Trenutno predvodimo ljestvicu drugoplasiranih momčadi s 16 bodova, a u posljednjem kolu čeka nas gostovanje u San Marinu gdje su bodovi praktički unaprijed upisani.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo