NAPUŠTA POLJUD? / Zabio je gol Dinamu i sada ostvaruje životni transfer. Hajdukova zvijezda prelazi u kultni klub na Otoku

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

U prošloj sezoni skupio je 27 nastupa za Hajduk i zabio je dva gola

19.8.2022.
23:21
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Ako je za vjerovati napisima Sky Sportsa, Hajduk bi do kraja prijelaznog roka mogao obaviti još jedan transfer, ali ovoga puta izlazni. Naime, kultni škotski klub, Celtic, zainteresiran je za usluge Hajdukova defenzivnog veznjaka Janija Atanasova.

Makedonac je u Split stigao prije dvije godine iz turskog Bursaspora kao slobodan igrač, a u prošloj sezoni skupio je 27 nastupa za Hajduk i zabio je dva gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove sezone trener Valdas Dambrauskas koristio ga je u šest utakmica, a u jednoj je čak i zabio i to onaj spektakularni gol Dinamu na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije preskup

"Kada i ako objavimo, objavit ćemo. Tražimo pravog igrača kojeg ćemo dovesti", rekao je trener Celtica Ange Postecoglou na konferenciji za medije uoči utakmice s Heartsom. A taj igrač bi, prema Skyju, mogao biti upravo Atanasov.

Makedonac trenutno vrijedi 700 tisuća eura prema Transfermarktu i ima ugovor do svibnja 2023. godine, dakle u zadnjoj je godini ugovora i ovo je prilika Hajduku da na njemu nešto i zaradi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo