ZA RAZLIKU OD GRIEZMANNA, ON JE RADO ČESTITAO LUKI: / Modrić otkrio o kome je riječ i priznao zašto nije prešao u PSG

Image
Foto: AFP

'Nije mi namjera uvrijediti PSG ili bilo koji drugi klub'

10.12.2018.
21:07
AFP
VOYO logo

Ne da nije bilo razloga i prije, no otkako je Luka Modrić osvojio prestižni Ballon d'Or ne postoji relevantan sportski medij koji ne želi objaviti razgovor s njime. Tek rijetki za to dobiju priliku pa se drugi portali trude svoje čitatelje počastiti dozom izjava najboljeg nogometaša svijeta prenoseći ih iz originalnog izvora.

Marca je tako sad objavila dio Modrićevog intervjua za Telefoot pritom podsjećajući i da je njegov suigrač iz Real Madrida Raphael Varane i sam bio jedan od kandidata za prestižnu nagradu. Za razliku od Antoinea Griezmanna, sunarodnjaka s kojim dijeli svlačionicu francuske reprezentacije, Varane nije bio ojađen što se nije okitio prizananjem o kojem svi nogometaši sanjaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Varaneova i Zidaneova čestitka

"On je jedan od najboljih nogometaša svijeta i čestitao mi je nakon što mi je pripao Ballon d'Or. Nije bio tužan što nagrada nije stigla u njegove ruke", veli Modrić prisjećajući se da mu je Varane tijekom Svjetskog prvenstva rekao da će ga Luka 'uz malo sreće i osvojiti'.

Image
Foto: FRANCK FIFE / AFP

Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric kisses the trophy after receiving the 2018 FIFA Men's Ballon d'Or award for best player of the year during the 2018 FIFA Ballon d'Or award ceremony at the Grand Palais in Paris on December 3, 2018. - The winner of the 2018 Ballon d'Or will be revealed at a glittering ceremony in Paris on December 3 evening, with Croatia's Luka Modric and a host of French World Cup winners all hoping to finally end the 10-year duopoly of Cristiano Ronaldo and Lionel Messi. (Photo by )

Baš ga je na to Varane neki dan podsjetio, tvrdi Modrić kojem je na priznanju zapljeskao i bivši Realov trener Zinedine Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek smo imali dobar odnos. Mnogo mi je pomogao u karijeri", potvrdio je Modrić potom i upitan za dane kad je mogao postati pojačanje Paris Saint-Germaina.

PSG izgubio od Reala

"Kad sam čuo da je Real Madrid zainteresiran ništa drugo nije bilo važno. Nije mi namjera uvrijediti PSG ili bilo koji drugi klub, ali kad su se javili iz Reala postojala je samo jedna opcija", zaključio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo