ZA RAKITIĆA NEMA NOVACA, A ZA NJEGA IMA: / Barcelona produljila ugovor sa zvijezdom

Image
Foto: AFP, JOSEP LAGO

Iako Vatreni mjesecima traži novi ugovor klub mu nije izašao u susret

28.2.2019.
17:23
AFP, JOSEP LAGO
VOYO logo

Katalonski div pohvalio se na službenoj stranici da je postigao dogovor s Jordijem Albom i da su dvije strane potpisale novi petogodišnji ugovore, prema kojem će branič ostati na Camp Nou do 30. lipnja 20124. godine. Barcelona je u njegov ugovor stavila klauzulu prema kojem će drugi klubovi morati uplatiti na njihov račun 500 milijuna eura požele li ga dovesti prije isteka ugovora.

Suradnja s Messijem

Alba je u Barceloni od 2012 i ukupno je s klubom osvojio 14 trofeja. Do sada je odigrao 282 utakmkce te je zabio 14 pogodaka. Otkako igra s Messijem namjestio mu je najviše pogodaka - 20. Prije nekoliko tjedana protiv Seville u Kupu kralja upisao je 200 pobjedu u dresu Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Barcelona's Brazilian midfielder Philippe Coutinho (R) celebrates with Barcelona's Spanish defender Jordi Alba (C) and Barcelona's Croatian midfielder Ivan Rakitic (L) after scoring during the Spanish league football match between FC Barcelona and Girona FC at the Camp Nou stadium in Barcelona on February 24, 2018. / AFP PHOTO / LLUIS GENE

Poznato je, inače, da Rakitić od povratka sa Svjetskog prvenstva u Rusiji traži da mu klub poboljša ugovor. Međutim odgovor je bio negativan s obrazloženjem da trenutačno u budžetu nemaju novaca te da bude strpljiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo