ZA DINAMO KONAČNO POTPISAO KAPITALAC O KOJEM SVI PRIČAJU: / 'Imam ranije iskustvo igranja na suparničkoj strani'

Image

'Ponosan sam i sretan što sam postao igrač Dinama'

2.2.2021.
20:54
VOYO logo

Čitava priča u utorak je dobila i službenu potvrdu. Dinamo je u svoje redove i službeno doveo makedonskog reprezentativca Stefana Ristovskog.

Image
IZNENADNA TRANSFER BOMBA S MAKSIMIRA: /

Dinamo doveo jednog od najboljih igrača šampionske generacije Rijeke

Image
IZNENADNA TRANSFER BOMBA S MAKSIMIRA: /

Dinamo doveo jednog od najboljih igrača šampionske generacije Rijeke

Riječ je o 28-godišnjem desnom beku koji je protekle tri godine igrao za lisabonski Sporting. S Dinamom je danas potpisao višegodišnji ugovor, a detalji transfera nisu objavljeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sretan sam'

Ristovski će osnažiti konkurenciju u ulozi desnog braniča. Rođen je u Skopju, a 12. veljače proslavit će svoj 29. rođendan..

"Ponosan sam i sretan što sam postao igrač Dinama. Veliko je zadovoljstvo i čast potpisati ugovor za klub koji ima najviše osvojenih prvenstava Hrvatske i koji redovito sudjeluje u Uefinim natjecanjima, i to s velikim uspjehom i značajnim rezultatima. Svi znamo kakav je renome Dinama i ovdje i izvan granica zemlje. Poznajem kapetana Ademija koji je moj suigrač u reprezentaciji, a isto tako tu je i nekoliko mojih bivših klupskih suigrača. Sigurno da me ta činjenica dodatno veseli. Imam ranije iskustvo igranja na suparničkoj strani, a sada ću dati sve od sebe u dresu Dinama kako bih zahvalio vodstvu kluba na povjerenju i pokazao svoju kvalitetu. Sretan sam i veselim se svemu onome što je ispred mene i mojih suigrača", rekao je nakon potpisa ugovora Ristovski, prenosi njegove riječi web site GNK Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Rijekom 2017. osvojio dvostruku krunu

Inače, Ristovski je ponikao u omladinskoj školi Vardara, a kao 18-godišnjak je prešao u redove talijanske Parme. U Italiji se zadržao pet godina, a osim za Parmu igrao je i za Crotone, Frosinone, Bari, Latinu i Speziju.

Potom se seli u Rijeku s kojom je 2017. godine osvojio njezin do sada jedini naslov prvaka Hrvatske, kao i Kup te iste godine. Osim Ristovskog, te su sezone za Rijeku igrali i njegovi novi suigrači Mario Gavranović te Josip Mišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo