Pogođena zvijezda Barçe ne želi priznati bolnu istinu

10.4.2014.
9:57
VOYO logo

"Svaki puta kada utakmica završni nekim rezultatom, postoji razlog zašto je tako završila. Oni su iskoristili jednu od svojih šansi u prvih 20 minuta utakmice. Da smo uspjeli zabiti gol, možda bi okrenuli utakmicu u našu korist", dodao je Martino.

"Spektakularno smo kao momčad odradili svih 90 minuta ove utakmice", izjavio je Atleticov veznjak Koke, strijelac jedinog gola na utakmici, i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uistinu je spektakularno što smo se plasirali u prvi polufinale najvećeg europskog natjecanja nakon 40 godina. Ova naša momčad nema limita! Neka naši navijači i dalje sanjaju ovaj san. Koga kod dobili u polufinalu, znamo da će nam biti vrlo teško. Sada se veselimo jer smo izbacili jednu oa najboljih momčadi u ovom natjecanju, ako ne i najbolju", dodao je Koke.

//rutube.ru/video/embed/6914037

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelonin iskusni veznjak Xavi Hernandez smatra da je njegova momčad zaslužila bolji rezultat na Vicente Calderonu.

"Nisam siguran da je Atletico zaslužio svoju pobjedu. Moći ću to bolje komentirati kada pogledamo snimku. Mi smo imali četiri ili pet čistih šansi, dok su oni sve svoje prilike imali u prvih 15 minuta, kada su jednu iskoristili. U tom periodu su igrali jako dobro. Mislim da smo mi zaslužili barem produžetke. Atletico je jako dobra momčad. Čestitam im na ovom uspjehu i želim im sreću u nastavku natjecanja", rekao je Xavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako smo sretni što smo prošli u ogledu protiv suparnika koji ima ponosnu povijest. Prvih 20 minuta bilo je dobro u smislu intenziteta, pristupa i igre. Onda je Barça počela ulaziti u utakmicu i imala je neke prilike, pa su stvari postale nezgodnije za nas. Za motiviranje mojih igrača nisu potrebne riječi, njima je potrebna sigurnost, odlučnost i mogućnost da izađu i daju sve od sebe. Divim se tim igračima. Divim se njihovoj predanosti i načinu na koji rade zajedno kao momčad", komentirao je trener nogometaša Atletico Madrida Diego Simeone pa dodao:

"Adrian (Lopez) je bio sjajan u prvom dijelu. Umalo je zabio i sjajno se povezao s Kokeom i Davidom Villom. Osim što smo prošli sretan sam što se Adrian vratio svojim najboljim izdanjima. Ponavljam: Adrian je sada drugačiji igrač i onaj koji nam može dati alternative", zaključio je Simeone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelonin trener Gerardo Martino po završetku susreta je rekao:

"Ovakvo okruženje je teško naći u Europi i sličnije je onom u Argentini. Barcelonin stil je drugačiji od Atleticovog pristupa. Mi smo igrali kako to radimo u zadnjih deset godina, s formulom koja je donosila uspjehe. Na početku je utakmica bila kakvu je Atletico želio: s dugim loptama i odbijancima koje treba pokupiti. Nije nam nedostajalo intenziteta, ali nismo mogli povezati četiri ili pet dodavanja. Očekivali smo više kontrole, ali u tome nismo uspjeli. Tužni smo jer smo imali visoka očekivanja. Sada moram razgovarati s igračima i moramo nastaviti. Moramo se nastaviti boriti u dva natjecanja koja su nam preostala, ligi i Kupu kralja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo