OŠTAR ODGOVOR / Xavi komentirao optužnicu protiv Barcelone: 'Nikada se nije imao osjećaj da su nam suci pogodovali'

Image
Foto: Profimedia

U prostorijama odjela španjolskih nogometnih sudaca u Las Rozasu u blizini Madrida jutros su bile policijske racije

28.9.2023.
18:57
Profimedia
VOYO logo

U prostorijama odjela španjolskih nogometnih sudaca u Las Rozasu u blizini Madrida jutros su bile policijske racije u istrazi oko upletenosti Barcelone u skandal s podmićivanjem sudaca, javlja AFP.

Image
LOŠE IM SE PIŠE /

Potvrđena optužnica protiv Barcelone, a izvršena je i policijska racija u prostorijama sudaca: Prijete drakonske kazne!

Image
LOŠE IM SE PIŠE /

Potvrđena optužnica protiv Barcelone, a izvršena je i policijska racija u prostorijama sudaca: Prijete drakonske kazne!

"Istražni sud u Barceloni danas je naredio istragu u sjedištu Tehničkog odbora sudaca (CTA) u sklopu istrage o sumnjivim isplatama novca od strane katalonskog kluba Joseu Mariji Enriquezu Negreiri, bivšem visokopozicioniranom dužnosniku španjolskih sudaca", rekao je katalonski Visoki sud pravde u priopćenju za javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Civilna garda odgovorna za istragu u prostorijama CTA, koje se nalaze u sklopu nogometnog saveza u Las Rozasu, potvrdila je za francusku novinsku agenciju AFP da je istraga još u tijeku i da trenutno nisu planirana uhićenja.
U proljeće 2022. španjolsko tužiteljstvo otvorilo je istragu o uplatama koje je Barcelona izvršila tvrtki bivšeg šefa sudaca. Zbog sumnje u korupciju, tužitelji su pod lupom stavili Barcelonu, ali i njezine bivše predsjednike Josepa Mariju Bartomeua i Sandra Rosellu, kao i Negreira.

Xavi: 'Nikada se nije imao osjećaj da su nam suci pogodovali'

Nove akcije u slučaju koji bi mogao imati ozbiljne posljedice za aktualnog prvaka Španjolske komentirao je i Xavi, trener katalonskog velikana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ne razmišljam o tome. Imam vrlo malo vremena i fokusiran sam na momčad. Što nam se dogodilo u Mallorci, što nas čeka protiv Seville... Ne razmišljam o tome. Svaki sljedeći tjedan stiže nova vijest. A moje mišljenje već znate. Pogledajte arhivu novina. Nikada se nije imao osjećaj da su nam suci pogodovali'', rekao je pa se osvrnuo na slabije igre svoje momčadi u odnosu na prošlu sezonu:

''Gubimo duele, loše smo postavljeni... I napadamo prije vremena. Nedostaje nam mirnoće. Puno je nepotrebnih gubitaka lopte. Nije sve bilo savršeno ni prije, kao što ni sada nije sve loše. Na dobrom smo putu, vjerujte. Uvijek je važno pobjeđivati ​​kako bismo imali dobar osjećaj za sljedeće utakmice. U ovoj kući remi je alarm. U Mallorci nismo bili dobri. Analizirali smo to. Sutra možemo ponovno postati lideri dok čekamo ostale rezultate.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na stream platformi Voyo

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo