PRVE REAKCIJE DINAMOVACA / Kopić objasnio zašto je Dinamo večeras igrao vrhunski: 'Popravili smo to u jako kratkom vremenu'

Image
Foto: Igor Kralj/Pixsell

Nogometaši Dinama i prije londonskog ogleda protiv West Hama, osigurali su 'europsko proljeće'

9.12.2021.
22:54
Igor Kralj/Pixsell
VOYO logo

Zagrebački Dinamo pobijedio je u Londonu West Ham rezultatom 1:0 i tako potvrdio plasman u drugi krug Europske lige.

Jedini pogodak na utakmici djelo je Mislava Oršića koji je u trećoj minuti maestralno pogodio iz daljine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LOVA DO KROVA /

Evo koliko je Dinamo zaradio nakon pobjede protiv West Hama i plasmana u drugi krug Europske lige

Image
LOVA DO KROVA /

Evo koliko je Dinamo zaradio nakon pobjede protiv West Hama i plasmana u drugi krug Europske lige

Nogometaši Dinama i prije londonskog ogleda protiv West Hama, osigurali su "europsko proljeće". Bilo je samo upitno hoće li nastaviti svoj put u Europskoj ligi ili će preseliti u Konferencijsku ligu.

Dinamovi nogometaši i trener dali su izjave za Arena Sport televiziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MIslav Oršić: "Stvarno smo sretni s ovim rezultatom, trebala nam je ova pobjeda nakon ovih malo lošijih rezultata. Moramo nastaviti dobro raditi i pripremati se da što bolje završimo sezonu. Pogodak? Odlučio sam se na udarac, dobro sam je pogodio i ušla je. Sretan sam zbog pobjede i moramo ovako i dalje."

Luka Ivanušec: "Možemo biti zadovoljni igrom. pokazali smo jako dobru igru, Puno nam je značila analiza nakon utakmice s Hajdukom. LIjepo smo igrali. Plan je bio da spustimo loptu na zemlju, da igramo mirno od noge do noge. Tako stvaramo puno više prilika. Ždrijeb će donijeti koga god hoće, mi smo spremni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Željko Kopić: "Ponosan sam na dečke, odigrali su jako dobru utakmicu, igrali smo s jasnim planom kako se brniti i kako napasti. Bitno nam je da su igrači riješili blokadu, ako je ona i postojala."

"U analizi prošle utakmice spoznali smo da smo imali disbalans izmešu moje ideje i prezentacije na toj utakmici. Uspjeli smo u kratkom vremenu to presložiti i spojiti se na istoj valnoj duljini i to je u prvom dijelu izgledalo odlično, a u drugom smo napravili zamjene kako bismo ostali na tom intenzitetu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam što se tiće kluba, bilo je puno kritika u posljednje vrijeme i nije nam bilo lako. Ponovo imamo europsko proljeće i to nam jako puno znači. Dinamu to postaje standard u posljednje vrijeme."

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo