MODRI LOVE PROLJEĆE U EL / Evo gdje možete gledati Dinamovu utakmicu s West Hamom i što hrvatskom prvaku treba za prolazak dalje

Image

Dinamo ovisi o samom sebi, a u slučaju poraza o rezultatu druge utakmice

9.12.2021.
8:18
VOYO logo

Nogometaše Dinama u četvrtak (21 sat) na londonskom Olimpijskom stadionu čeka dvoboj posljednjeg kola grupne faze Europske lige protiv West Hama, momčadi koja je već osigurala plasman u osminu finala, dok bi Dinamu bod bio dovoljan za osiguravanje drugog mjesta i ulazak u nokaut fazu ovog natjecanja.

Image
TKO JE OVO MOGAO PREDVIDJETI? /

Dinamo bi mogao u drugom krugu Europske lige igrati protiv Barcelone

Image
TKO JE OVO MOGAO PREDVIDJETI? /

Dinamo bi mogao u drugom krugu Europske lige igrati protiv Barcelone

Dinamo i s porazom može ostati drugi, ali u tom slučaju Genk ne smije pobijediti bečki Rapid na svom stadionu. Trener Dinama Željko Kopić nakon loše premijere i poraza na Maksimiru od Hajduka (0-2), vjeruje da će njegova momčad u Londonu imati bolju reakciju, iako će biti oslabljena neigranjem Brune Petkovića i Bartola Franjića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači motivirani

"West Ham je tradicionalan engleski klub bogate povijesti. Igraju jako dobru sezonu. Kod nas su svi osim Brune Petkovića i Bartola Franjića na dispoziciji. Momčad je motivirana, kvalitetno smo pripremili utakmicu i očekujem da sutra budemo u pravom izdanju. Vjerujem da ćemo napraviti sve što je u našoj moći da odigramo odličnu utakmicu bez obzira na to koji će sastav West Ham izvesti i da dođemo do rezultata koji nam donosi nastavak natjecanja u Europskoj ligi", rekao je trener Dinama na konferenciji za novinare.

Gdje gledati utakmicu?

Dinamu je bod dovoljan za nastavak natjecanja u Europskoj ligi. Iako ima osigurano europsko proljeće kroz Konfederacijsku ligu, hrvatski prvak želi zadržati mjesto u drugom po kvaliteti europskom klupskom natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ždrijeb drugog kruga Europske lige je u ponedjeljak u 13 sati u Nyonu, a potencijalni suparnici Modrih su i trećeplasirane momčadi grupne faze Lige prvaka među kojima su: RB Leipzig (Njem), Porto (Por), Borussia Dortmund (Njem), Šerif (Mol), Zenit (Rus), Barcelona (Špa), Sevilla (Špa) te Atalanta i Villarreal, koji u četvrtak igraju svoju odgođenu utakmicu.

Prijenos utakmice West Ham - Dinamo je na Arena Sport 1

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo