Zvijezda 'pobjegla iz okova' i dobila plaću od 5,5 mil. eura!

U nedjelju navečer, nakon što je doputovao u Istanbul, nizozemski nogometaš Wesley Sneijder fotografirao se u Galatasarayevu dresu te se predstavio kao najnovije pojačanje turskog prvaka.

21.1.2013.
10:34
VOYO logo

"Vrlo sam zadovoljan transferom u Galatasaray. Jedva čekam odjenuti crveno-žuti dres. Osjećam da sam u dobroj formi i da mogu pomoći odmah. Nadam se nastupu već u derbiju protiv Beşiktaşa iduće nedjelje", rekao je 28-godišnji Nizozemac za klupsku televiziju.

Sneijder je otišao u Istanbul nakon što je turski prvak uplatio milanskom Interu 7.5 milijuna eura odštete. Igrat će za godišnju plaću od 5.5 milijuna eura, a potpisao je troipolgodišnji ugovor, do 30. lipnja 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz planova trenera Interove momčadi Andree Stramaccionija ispao je nakon što je ranije tijekom sezone odbio potpisati novi ugovor uz 30-postotno smanjenje plaće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski su mediji izračunali da je predsjednik Intera Massimo Moratti transferom nizozemskog veznjaka Interu prištedio 30 milijuna eura bruto. Toliko bi Sneijder inkasirao da je ugovor s milanskim klubom odradio do kraja.

Više o temi: specijal-201102150360004-Transferi godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo