WENGER GA JE DOVEO KAO VELIKU NADU, A ON IDE U MIROVINU S 27 GODINA: / Tužan oproštaj dijeli se društvenim mrežama

Image
Foto: AFP

Mnogi su očekivali da će postati nositelj Arsenalove igre, ali nikad nije ostvario potencijal

8.3.2019.
12:12
AFP
VOYO logo

Nekada jedan od velikih talenata Arsenala Emmanuel Frimpong odlučio je okončati karijeru. Frimponga se mnogi ljubitelji nogometa dobro sjećaju iako je njegovo vrijeme na Emiratesu trajalo vrlo kratko i bilo prilično neuspješno.

Ipak, njegovo ime se nekada često spominjalo u kontekstu najvećih talenata na Otoku, ali nikada nije uspio napraviti karijeru kakva se od njega očekivala. Iako ima samo 27 godina, Frimpong je odlučio završiti karijeru. Razlog su silne ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slomio se kao nikad

"S velikom tugom odlučio sam se oprostiti od profesionalnog nogometa. Imam problema s koljenom već pet godina i moram se povući što se tiče profesionalne razine igre", napisao je Frimpong pa dodao:

"Nisam igrao od studenog 2017. godine jer sam ozlijedio ligamente koljena i na svoju ruku sam odlučio da se neću odlučiti za operaciju s obzirom na to da ne uživam igrajući nogomet zbog silnih bolova koje imam. Želio bih se zahvaliti svim svojim klubovima koje sam predstavljao - Arsenal, Wolves, Charlton, Barnsley, Fulham, UFA, AFC Eskilstuna i Ermis za svu ljubav i podršku koju su mi pružali. Želim se zahvaliti i navijačima koji su me podržavali. Idemo sada vidjeti što budućnost donosi", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo