DAN POSLIJE / Vrsaljko spasio Torresa i postao junak: 'Šime, ti si anđeo u crveno-bijelom. Hvala ti što si spasio život Torresu, našem djetetu'

Vrsaljka i Gabija i njihovu sjajnu reakciju pohvalili su i liječnici Deportiva. Navijači im šalju brojne poruke na društvenim mrežama i zahvaljuju im se

3.3.2017.
10:28
VOYO logo

Napadač madridskog Atletica, Fernando Torres, u četvrtak navečer je opasno pao na glavu uslijed zračnog dvoboja s igračem Deportiva pa je zbog ozljede iznesen na nosilima uz zabrinute poglede suigrača s terena u La Coruni.  Na svu sreću, Torres je dobro što je i sam potvrdio.

"Ma bila je to samo lažna uzbuna. Hvala svima na porukama podrške koje ste mi poslali. Nadam se da se brzo vraćam na teren", napisao je Torres na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE JOŠ:

>> Fernando Torres opasno pao na glavu i završio u bolnici: Vrsaljko mu spašavao život!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A navijači Atletica još od sinoć s pohvalama obasipaju našeg Šimu Vrsaljka koji je prvi priskočio Torresu i svojim potezom mu spasio život.

'Vrsaljko mu je spasio život', 'Oni su naši heroji', 'Šime igrač utakmice', to su samo neki od komentara navijača Atletico Madrida koji na Twitteru šalju stotine poruka zahvale herojskom dvojcu svog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrsaljka i Gabija i njihovu sjajnu reakciju pohvalili su i liječnici Deportiva. Navijači im šalju brojne poruke na društvenim mrežama i zahvaljuju im se.

'Šime, ti si anđeo u crveno-bijelom. Hvala ti što si spasio život Torresu, našem djetetu', napisao je jedan navijač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Torres in hospital after being left unconscious...by bobilec

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo