TRAŽE GA I EUROPSKI VELIKANI / Vrlo zanimljivo pojačanje Dinama. Dovode ponajboljeg igrača i kapetana iz slavnog nizozemskog kluba

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Navodno ga potražuju i Rangersi kao i Napoli, ali Nizozemci tvrde kako je ipak bliže Dinamu

4.1.2022.
8:38
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Ako je za vjerovati napisima nizozemskog Der Gerlandera, Dinamo bi uskoro svoje redove trebao pojačati talentiranim braničem Vitessea, Danilhom Doekhijem.

Vitesseu ove sezone ide sjajno, na četvrtom su mjestu nizozemske Eredivisie, a Doekhi im je ključni igrač u obrani i kapetan momčadi. Trenutno prema Transfermarktu Doekhi vrijedi tri milijuna eura i treći je najvrjedniji igrač u ekipi, ali Dinamo ga može dobiti - besplatno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Stiže na ljeto?

Naime, kapetanu Vitessea na ljeto istječe ugovor, a on ga, čini se, nema namjeru produljivati. Dinamo ga može pokušati dovesti odmah i platiti određenu odštetu, ali izglednije je da će se transfer realizirati na ljeto jer Vitesse ove sezone igra na tri fronta, u ligi, kupu i Konferencijskoj ligi.

Valja spomenuti kako je Doekhi ove sezone skupio 22 nastupa u dresu slavnog nizozemskog kluba i zabio je dva gola, ali valja usput reći kako se za njegove usluge ne interesira samo Dinamo. Navodno ga potražuju i Rangersi kao i Napoli, ali Nizozemci tvrde kako je ipak bliže Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo