VRLO RUŽNA GESTA RAKITIĆA, MESSIJA I DRUŠTVA: / Ono što su napravili Česima nakon debakla zaista je poražavajuće

Image
Foto: Profimedia

Vratar češke ekipe nakon utakmice otkrio da su se igrači Barcelone vrlo ružno ponijeli

6.11.2019.
17:35
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši praške Slavije osvojili su veliki bod na gostovanju u Barceloni odigravši 0-0 na Camp Nou u dvoboju 4. kola u skupini F Lige prvaka, dok je RB Leipzig sa 2-0 slavio na gostovanju kod Zenita u St. Peterburgu. Junak remija bez golova na Camp Nou bio je češki vratar Ondrej Kolar koji je zaustavio svih šest udaraca u okvir vrata, dok je njegov kolega na suprotnoj strani Nijemac Marc-Andre ter Stegen ostao bez posla.

A baš je vratar češke ekipe nakon utakmice otkrio da su se igrači Barcelone vrlo ružno ponijeli prema njima poslije susreta. Naime, igrači katalonskog diva odmah su nakon sučeva zvižduka napustili travnjak bez da su se pozdravili sa igračima Slavije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Messi i gotovo svi igrači samo su otišli. Većina se nije ni rukovala s nama. Bilo je tužno. Bili smo jako sretni i uzbuđeni što ćemo igrati protiv Barcelone na Camp Nouu, protiv tako velikih igrača. Htjeli smo razmijeniti dresove s njima nakon utakmice, ali oni se nisu lijepo ponijeli prema nama", ispričao je Kolar za iDenes.cz.

Image
Foto: Profimedia

Barcelona's Spanish midfielder Andres Iniesta hugs Barcelona's Croatian midfielder Ivan Rakitic (back R) next to Barcelona's Spanish defender Gerard Pique (L) during the Spanish league football match between FC Barcelona and Real Sociedad at the Camp Nou stadium in Barcelona on May 20, 2018. Iniesta, who joined Barcelona's academy 22 years ago, played his final game for the club., Image: 372394574, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: LLUIS GENE / AFP / Profimedia

Netko je ipak čestitao

Međutim, jedan je igrač prišao Česima i čestitao im na sjajnoj utakmici, a to je bio njemački vratar Marc-Andre ter Stegen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Marc Andre ter Stegen me sačekao u tunelu. Zaustavio me i rekao da već dugo vremena nije vidio da netko tako dobro brani i da je stvarno uživao u tome. Čuti takve pohvale od tako dobrog vratara. Naježio sam se. Bilo je to nevjerojatno iskustvo", otkrio je češki vratar.

Barcelona je vodeća na ljestvici skupine F sa osam bodova. Po četiri boda imaju Inter i Borussia Dortmund uz utakmicu manje. Slavia je četvrta sa dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo