VRLO DOBAR POSAO NA POLJUDU: / Hajduk prodao svog reprezentativca za tri milijuna eura. Igrat će za talijanskog prvoligaša

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Za Hajduk je u četiri godine odigrao 92 utakmice, a sjajnim je igrama izborio i mjesto u reprezentaciji

4.9.2020.
9:10
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Branič albanske reprezentacije i prošle sezone najvažniji igrač obrane Hajduka, Ardian Ismajli nastavit će karijeru u novopečenom talijanskom prvoligašu, Speziji. Njegov je agent Erkan Sulejmani potvrdio transfer i Hajduk će u ovom poslu zaraditi pristojnih tri milijuna eura, dok će Ismajli potpisati na četiri godine i imati plaću od oko milijun eura po sezoni.

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

26.05.2019., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 36. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Arijan Ademi, Ardian Ismajli. Photo:

"Istina je. Nakon tri dana razgovora odlučili smo da će Ardian ići u Speziju. Pregovarali smo i s Beneventom, ali Spezia nas je uspjela uvjeriti da je ovo najbolja ponuda te je postigla dogovor s Hajdukom", rekao je Sulejmani za Panorama Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ismajli bi u novi klub trebao otputovati nakon utakmica Albanije s Bjelorusijom i Litvom. Za Hajduk je u četiri godine odigrao 92 utakmice, a sjajnim je igrama izborio i mjesto u reprezentaciji Kosova, a kasnije je ipak prihvatio poziv Albanije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo