VRIJEDI LI? / Velikani iz Manchestera planiraju dati čak 100 milijuna eura za zvijezdu Barcelone

Image
Foto: AFP/MAXIM MALINOVSKY

Katalonski list Sport u četvrtak je objavio da prvoligaši iz Manchestera, City i United, planiraju u svoje redove dovesti veznog nogometaša Barcelone Sergija Busquetsa.

3.3.2016.
11:29
AFP/MAXIM MALINOVSKY
VOYO logo

Manchester United i City imaju konkurenciju u francuskom PSG-u koji također želi vidjeti 27-godišnjeg španjolskog veznog nogometaša u svojim redovima. Sport je objavio da su svi navedeni klubovi poslali ponude za Busquetsa, no ne navodi se koliko su ponudili.

Image
Foto: Sport

Busquetsu ugovor s Barcelonom, čiji je član cijelu karijeru, traje do 2019. godine, a u njemu stoji da ga klub mora pustiti ako za njega stigne ponuda od 150 milijuna eura. Busquets navodno ne razmišlja o odlasku, ali u klubu razmišljaju o njegovoj prodaji jer mogu zaraditi veću svotu novca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako u ovom trenutku nije poznato koliko su klubovi ponudili za Barcinog veznjaka, sigurno je da niti jedna ponuda nije aktivirala otkupnu klauzulu u Busquetsovom ugovoru. Teško da bi Englezi ponudili baš 150 milijuna eura za njega, ali Sport pretpostavlja da bi mogli poslati ponudu od 100 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo