VRHUNSKI POTEZ SRNE, KAKO MU JE SAMO TO USPJELO? / Hrvat u Šahtar doveo jednog od najboljih mladih trenera u Europi

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Preduhitrio je sve konkurente i doveo je talijanskog eksperta u svoj klub

26.5.2021.
9:59
Profimedia
VOYO logo

Legendarni hrvatski nogometaš, a danas sportski direktor Šahtara, Darijo Srna, uspio je dogovoriti gotovo nevjerojatan transfer.

Naime, doveo je u svoj Šahtar jednog od najboljih mladih trenera u Europi, Talijana, Roberta De Zerbija. De Zerbi je potpisao na dvije godine i imat će zadatak vratiti klub na staze prvaka, jer ove sezone prepustili su vodeće mjesto Dinamu iz Kijeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

De Zerbi je stigao iz Sassuola s kojim je napravio prava čuda i zbog prekrasnog napadačkog nogometa svojevremeno ga je pratila čak i Barcelona. Međutim, Srna je bio brži. Hrvat je De Zerbija spazio pri kraju karijere dok je nastupao za Cagliari, a sada je preduhitrio sve konkurente i doveo je talijanskog eksperta u svoj klub.

Image
Image

23 maggio 2021 Reggio Emila, Italia sport calcio Sassuolo vs Lazio - Campionato di calcio Serie A TIM 2020/21 - stadio Mapei Città del Tricolore Nella Foto: Sassuolo's Roberto De Zerbi commosso a fine partita

23 may 2021 Reggio Emilia, Italy sport Soccer Sassuolo vs Lazio - Italian football Championship League Serie A TIM 2020/21 _ Mapei Stadium In The pic. Sassuolo's Roberto De Zerbi,Image: 612331369, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Talijan je sezonu završio na osmom mjestu s istim brojem bodova kao i sedmoplasirana Roma, ali je zbog gol-razlike ipak ispustio priliku da povede Sassuolo u Konferencijsku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, sada će ipak imati prilike igrati Europu jer Šahtar kao drugoplasirani u Ukrajini ide u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo