Vrhunac frustracija: 'Što učinio si ti od života mog!'

U trenucima dok su im njihovi ljubimci kidali živce svojom igrom Torcida je odgovorila pjesmom. Ono što su, pak, napravili u 62.

3.4.2011.
12:28
VOYO logo

Navijači splitskog kluba ponovno su 'kažnjeni' slabom predstavom svojih ljubimaca na poljudskom stadionu. U trenucima posvemašnje napadačke nemoć Vučevićevih igrača Torcida je zapjevala - Što učinio si ti, od života mog, zašto dao si mi ti, samo praznu bol, čime je najbolje opisala nagomilane frustracije.

Time se možda može objasniti i potez najžešćih Hajdukovih navijača u 62. minuti utakmice kada su travnjak i tartan stazu zasuli bengalkama. Njihovo ponašanje je zgrozilo predsjednika Nadzornog odbora Petroslava Sapunara, koji je u tom trenutku revoltiran napustio stadion, ali se kasnije ipak vratio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče same utakmice, oba trenera su se složila da je bod svakome najpravedniji ishod. Elvis Scoria je na konferenciji za novinare prokomentirao i događaje iz 70. minute kada se zbog nedosuđenog jedanaesterca za svoju momčad u očaju bacio na travu te lupao šakom o pod.

"Ljudi koji prate suđenje dat će svoj sud je li moj igrač bio udaren po stajnoj nozi", objasnio je trener Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goran Vučević nije bio zadovoljan mršavim remijem,a posebno ljutit je bio na pogodak primljen nakon kornera.

"Malo je reći da je to bilo prejeftino. A imali smo jedanaest kornera i nismo stvorili prigodu. Meni su to prestrašne stvari", čudio se trener Hajduka pred kojim je 'krvavi' posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo