VREMENSKE NEPOGODE OPET ODGODILE UTAKMICE U HNL-U: / Ovog tjedna odigrat će se samo derbi

Image
Foto: PIXSELL

Povjerenik za natjecanje Prve HNL Josip Brezni u ponedjeljak je donio je odluku u novim terminima za tri susreta 23. kola.

5.3.2018.
15:24
PIXSELL
VOYO logo

Susret Cibalije i Rudeša, koji se trebao igrati u utorak 6. ožujka, sastat će se u srijedu 14. ožujka s početkom u 15 sati. Dvoboji koji su bili predviđeni za srijedu 7. ožujka prebačeni su za još kasnije termine. Tako će Inter iz Zaprešića i Istra 1961 igrati u subotu 24. ožujka s početkom u 17 sati, dok će Lokomotiva i Osijek svoj dvoboj igrati u utorak 3. travnja s početkom u 17 sati.

Image
Foto: PIXSELL

7.2.2015., Zagreb - Maksimirski stadion spreman je za pocetak drugog djela sezone. Travnjak je ociscen od snijega dok neki djelovi tribina nisu. Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Utakmice 23. kola po prvotnom su se rasporedu trebale odigrati od 23. do 25. veljače, ali su zbog vremenskih nepogoda bile odgođene za ovaj tjedan. No, kako se vrijeme u Hrvatskoj još uvijek nije stabiliziralo, uslijedila je nova odgoda. Tako će se ovoga tjedna odigrati samo susret između Rijeke i Dinama koji je na programu u srijedu od 17 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo